Elegantná pretvárka přehled

Elegantná pretvárka
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/359438/bmid_elegantna-pretvarka-wzp-359438.jpg 4 21 21

Sága rodu Hawthornovcov série

Lady Georgína Hawthornová bola odjakživa rozhodnutá, že sa dobre vydá. Po rokoch neúnavného a podrobného plánovania svojej debutantskej sezóny je pripravená zožať bezkonkurenčný úspech a vybrať si spomedzi vhodných džentlmenov toho pravého. Colin McCrae je bohatý muž s nespočetnými obchodnými kontaktmi, no bez titulu. Napriek mnohým pozvánkam, ktoré dostáva, sa nikde necíti byť prijatý. V budúcnosti sa plánuje oženiť, no iste nie za povrchnú ženu, akou je Lady Georgína, ktorá nehľadí ďalej ako na výzor a spoločenské postavenie človeka. Georgína však pod dokonalou fasádou skrýva nemilé tajomstvo, ktoré je tým skutočným dôvodom jej honby za skvelým spoločenským postavením. Colin teraz nemá ďaleko odhaliť to, čo chce ona udržať za každú cenu v tajnosti. A hoci sú obaja odhodlaní vyhnúť sa jeden druhému, ich vzájomná príťažlivosť spôsobuje, že sa budú musieť rozhodnúť, či je ich honba za snom hodna obetí, ktoré ich bude stáť.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , i527.net

An Elegant Façade

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Elegantná pretvárka. Přihlašte se a napište ho.

LilluLong
12.10.2022 3 z 5

Prva tretina knihy je repete prvej časti z pohladu dalších hrdinov v tejto časti a bolo to nezáživné a nudné , za ďalšie dve tretiny a za epilóg hodnotím s 3,5* :)

Starmoon
16.10.2021 4 z 5

Celkom milá, ale trochu nudná a nie príliš uveriteľná romanca. Musím však oceniť, že bola originálna minimálne v dvoch veciach – prvá sa týka obsahu (Georgiino tajomstvo), druhá formy. Pripájam sa k tým, ktorým sa páčil nápad vystavať prvú časť ako prerozprávanie ŠĽACHTICKEJ ROŠÁDY, akurát cez optiku iných postáv. Obávam sa však, že nápad sa pomerne rýchlo vyčerpal a venovať mu cca tretinu knihy bolo trochu odvážne rozhodnutie koledujúce si o reakcie typu „toto už poznám z predošlej knihy, kedy ma chceš trochu prekvapiť, Kristi?“.

Hawthornovci mi síce neprirástli k srdcu natoľko, aby som sa úplne ponorila do deja (priznávam, niekedy som sa sústredila skôr na to, koľko stránok ešte ostáva do konca kapitoly či knihy, než na to, čo sa na tých stránkach vlastne píše), ale minimálne posledná štvrtina príjemne zahrala na moju romantickú strunu, a záver mi vylúdil spokojný úsmev.

Nateraz mi však tejto série stačí, ľúbostné avantúry Hawthornovie mládencov si nechám na neskôr.

kurama45
28.04.2020 2 z 5

Takú otravnú, rozmaznanú, detinskú a nesympatickú ženskú ako bola hlavná hrdinka, som v tomto žánre kníh ešte nevidela.

Kniha Elegantná pretvárka v seznamech