Upír, můj pán přehled

Upír, můj pán
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/142644/mid_upir-muj-pan-Ju0-142644.jpg 4 96 96

Tři upíři musí ochránit svou rasu... a čelit touhám smrtelníků! První kniha ze série Samotáři z rodu nesmrtelných nás seznámí s jedním z nich. Je tomu několik staletí, co Gideon Ravel naposledy zavítal mezi lidi. Nyní musí proniknout do vysokých kruhů londýnské smetánky, aby získal důvěru jediné ženy. Simone, lady Gilbertová, vlastní amulet nepředstavitelné síly, aniž by věděla o nebezpečí, jaké jí proto hrozí. Gideon se, ještě než jí poznal, dozvěděl o jejím šarmu a intelektu, ale nečekla, že by pro něj mohla být přitažlivá. Teď musí bohovat nejen s nepřáteli, ale především s vlastní touhou... Nikdo z londýnské společnosti neví o minulosti lady Simone. Pravda by ji mohla zničit. Až dosud ji nikomu netoužila odhalit, ale v hlubokých Gideonových očích se zračí hlad - po pomstě, po ní - a tajemství, které je mnohem nebezpečnější než to její...... celý text

Romány Pro ženy Fantasy
Vydáno: , Levné knihy

My Lord Vampire, 2003

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Upír, můj pán. Přihlašte se a napište ho.

TerezaMondeková
12.03.2021 4 z 5

Knihu jsem si strašně dlouho chtěla přečíst, ale nikde jsem ji nemohla sehnat, ale pak se na mě usmálo štěstí. Jsem ráda, že mám knihu doma. Opět nechyběl úžasný nadpřirozený svět upírů, magie, tajemna, nebezpečí a kouzel. Taky se mi líbí, že je tahle kniha historická romance. Ale strašně by mě zajímaly příběhy Sebastiana a Luciena. Škoda, že nejsou přeloženy.
Ale musím říct, že tenhle díl mi přišel oproti těm předešlým trochu slabší. Asi je to protože skoro celou knihu taková předehra a pak když mělo konečně dojít k tomu nejhlavnějšímu, tak to trvalo... dvě možná tři stránky... to mě trochu zamrzelo. Čekala jsem větší, napínavější závěr, ale bohužel. Pak bych ocenila i nějaký epilog, který by vystihoval, jak jsou na tom o pár let později. Nebo jak vypadala jejich svatba. Proto jsem nemohla dát plný počet bodů.
Simone... ta se mi hned líbila. Na povrchu je to nádherná žena, která je bohatá, vznešená, ráda koketuje, je nedostupná, užívá si pozornost mužů a že dělají cokoliv, co ona chce. Ale pak se objevil jeden, který ji jako jediný k nohám nepadl. To ji rozhodilo. Ale uvnitř byla hodně citlivá a bolavá. Neřekla bych, že za obyčejnou zálibou jako je šití šatů se může skrývat takové tajemství.
Gideon... jeho charakter nebylo žádné překvapení. Každá hlavní postava je arogantní, neskutečně sexy, majetnická, ochranitelská, brání svou za každou cenu svou partnerku. Gideon byl sice nesnesitelný, ale i neodolatelný.

Saraken
08.10.2020 5 z 5

Super pribeh ktory nesklamal :) ani jedna kniha od Ivy nieje rovnaka ... kazda z nich je jedinecna

havrmoni
07.10.2020 2 z 5

Tak to bylo zklamání a jsem ráda, že to bylo celkem krátké. Fakt nic moc. Strážce miluju jenže tohle bylo zdlouhavé a nakonec o ničem.

Kniha Upír, můj pán v seznamech