Spiknutí přehled
Nicolas Beuglet
Sarah Geringënová série
Na okraji útesu izolovaného souostroví na severu Norska je nalezena mrtvá žena, která byla podrobena krutému mučení. Když zkušená inspektorka Geringenová zjistí identitu oběti, je v šoku – jedná se o předsedkyni norské vlády. Vyšetřování zavede policistku přes antický Byblos až do srdce Vatikánu. Podaří se jí včas rozkrýt záhadné symboly a odhalit podstatu tajného spojení tří žen? Zdá se totiž, jako by jí někdo četl myšlenky a byl stále o krok napřed…... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2019 , XYZ (CZ)Originální název:
Complot, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Spiknutí. Přihlašte se a napište ho.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Že začátku velmi povedený a zapeklitý příběh, ale konec mě velice překvapil a nejsem si jistá jestli příjemně. Postavu Sarah jsem si dost oblíbila a nějak jsem nemohla zkousnout, že by to takhle dopadlo.
Knižní novinky (11. týden)
08.03.2020
Knižní novinky (42. týden)
14.10.2019
Kniha Spiknutí v seznamech
v Mé knihovně | 119x |
Dlouho jsem přemýšlela, jak tuto knihu zhodnotit. No, jsem fanynka Dana Browna, takže jsem se nevyhnula srovnání. Tato kniha hodně kopírovala Brownův koncept, Sarah byla v podstatě Robert Langdon. Ale pomineme tento fakt a zaměříme se na knihu samotnou.
Byla čtivá, živá, zajímavá, možná až příliš feministická. Celkový dojem mám pozitivní, takže ano, knihu doporučuji, není to ztráta času.