Šarlatové pírko přehled
Maeve Binchy
![Šarlatové pírko Šarlatové pírko](https://www.databazeknih.cz/img/books/82_/82080/sarlatove-pirko-82080.jpg?v=1309731063)
Cathy Scarletová a Tom Feather se potkali na studiích na kuchařské škole a rychle je spojilo hluboké přátelství a také sen o vlastním podnikání. Oba mladí Dubliňané jsou odhodláni všechny okouzlit vytříbenou gastronomií cateringové společnosti jménem Šarlatové pírko. Někteří však nesdílí jejich optimismus. Během jediného roku, v němž Cathy a Tom dají v sázku vše, co umí a milují, se otřesou lásky, vztahy a osudy všech.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2011 , Ikar (CZ)Originální název:
Scarlet Feather, 2000
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šarlatové pírko. Přihlašte se a napište ho.
![marta4697 marta4697](https://www.databazeknih.cz/img/users/84_/84120/m_84120-3Ua.jpg?v=1492880927)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Začátek byl opravdu vleklý a pomalý, Cathy - paní dokonalá, mi pěkně lezla na nervy, ale pak se to rozjelo a nakonec to byla docela hezká knížka.
![pedroK pedroK](https://www.databazeknih.cz/img/users/17_/174608/m_pedrok-42H.jpg?v=1540992609)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Tedy..četla jsem od Binchy už několik knih a toto bylo pro mě vleklé, nudné, zklamání. Ale od autorky mě to neodradí. Ona to umí.
Kniha Šarlatové pírko v seznamech
v Mé knihovně | 31x |
irská literaturaAutorovy další knížky
2001 | ![]() |
2007 | ![]() |
2011 | ![]() |
2011 | ![]() |
2001 | ![]() |
Slabé, plytké, povrchní a rozvláčné nic roztahané na pěti stech stranách. Unylé postavy bez života a jakéhokoli prokreslení. Pointa? Netuším.