Srdce a duše přehled
Maeve Binchy
Kardioložka Clara prožívá složité období – musí se vyrovnat s novým zaměstnáním a starosti jí působí manžel, s nímž dávno nežije, i dospělé dcery Adi a Linda. V průběhu celého roku sledujeme osudy postav soustředěných kolem nové kliniky v Dublinu. Její vybudování znamená začátek nové životní etapy i pro hlavního lékaře Declana, pilnou Aniu z Polska a další zaměstnance. V románu Srdce a duše Maeve Binchy vtahuje čtenáře do života běžných lidí, avšak pochopení, s nímž autorka líčí osudy svých postav, dodává příběhu strhující rozměr.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2011 , Ikar (ČR)Originální název:
Heart and Soul, 2008
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Srdce a duše. Přihlašte se a napište ho.
Knížka se mi moc nelíbila. Původně jsem se domnívala, že to bude především příběh kardioložky Clary, ale děj se postupně rozrostl o další postavy, že jsem ke konci ztrácela přehled kdo je kdo.
Kniha Srdce a duše v seznamech
partnerské vztahy irská literatura Dublin
2001 | Tajemné jezero |
2007 | Dům na Tara Road |
2011 | Srdce a duše |
2011 | Šarlatové pírko |
2001 | Nezapomenutelné léto |
Kniha se čte dobře, navíc když miluju knihy z lékařského prostředí, ale mě osobně nijak zvlášť nenadchla. Není špatná, to rozhodně ne, ale mezi mé topky se určitě nezařadila.