Schody do nebeského pokoje přehled

Schody do nebeského pokoje
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/214971/mid_schody-do-nebeskeho-pokoje-214971.jpg 4 35 35

Patnáctiletý Lumír Milovský nepatří mezi rošťáky – zajímá se o kresbu, hudbu, k dívkám je pozorný a klukům ve třídě připadá zženštilý. Asi proto se stal terčem nechutných ústrků Viktora Fedrycha, pro kterého je tichý chlapec skvělým otloukánkem. Přitom sám Viktor je zbabělec...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Schody do nebeského pokoje. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

Allla9
11.03.2023 3 z 5

Nevím, jak správně ohodnotit tuto knihu. Chvílemi jsem byla nadšena, ale místy mi to přišlo překombinované. Takže průměr.

ZNellyZ
12.07.2018 2 z 5

Námět na příběh byl skvělý, ale některé pasáže byli velmi roztahané a děj stál na místě. Další výtku mám k Lumírovi, který byl na jednu stranu "vyspělý" a na druhou se v určitých chvílích choval na 12. Kniha byla někdy, až moc vyhrocená a zbytečně vystupňovaná do extrému, který ani nebyl na místě(rozhovor Lumíra a Mileny u Lumíra v "osudnou noc".) Pro mě to není jedna z nejlepších knih.


Daduna
08.05.2018 5 z 5

Knihu jsem četla 2x. Pokaždé jedním dechem. Přečetla bych si jí i po 10x a možná na to i dojde. Krásný,dojemný i smutný příběh. Každý z nás někdy prožíval svou první lásku,i když neměla třeba tak tragický konec. Autor nádherně vykresluje pocity obou hlavních hrdinů. Vezme za srdce a nepustí.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Schody do nebeského pokoje v seznamech

v Přečtených47x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených10x
v Knihotéce21x
v Chystám se číst13x
v Chci si koupit2x