První rodina přehled

První rodina
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/145114/bmid_prvni-rodina-6I5-145114.jpg 4 37 37

Začalo to jako obyčejná oslava dětských narozenin. Sešli se kamarádi a rodina. Nafukovaly se balónky, podávaly dorty, hrály se hry a rozdávaly dárky. Jenže tahle oslava se v jedné věci zásadně lišila od stovky jiných: probíhala v Camp Davidu, v prezidentské rezidenci. A skončila únosem, který se stal pro národní bezpečnost noční můrou. Agenti Sean King a Michelle Maxwellová mají před sebou nelehký úkol: zachránit nevinné dítě a Spojené státy.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Mladá fronta

First Family, 2009

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize První rodina. Přihlašte se a napište ho.

PV79604
30.10.2024 5 z 5

(SPOILER) Moje první kniha od tohoto autora. Kniha se četla dobře. Mám ráda, když je příběh vyprávěn z více úhlů, každá kapitola někým jiným. Pár soukromých vyšetřovatelů mi byl velmi sympatický. A nakonec člověk i chápe motivy hlavního strůjce všeho dění . A první dáma byla velmi manipulativní potvora. Hlavně ke konci příběhu ztatila veškeré sympatie.

london.calling
11.05.2024 4 z 5

Autor je v anglicky mluvicich zemich velmi popularni a ja spoustu jeho thrilleru precetl v originale.
Proto muzi autora doporucit.

Luigi1
31.01.2023 5 z 5

U tohoto spisovatele slovo nudil vůbec nezná

Knižní novinky (25. - 31. 7.)

20.07.2013

Kniha První rodina v seznamech