Sedm duchovních zákonů úspěchu přehled
Deepak Chopra
Autor vysvětluje duchovní zákonitosti, jejichž dodržování umožní člověku harmonický a úspěšný život.
Duchovní literatura Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 1996 , PragmaOriginální název:
The Seven Spiritual Laws of Success: A Practical Guide to the Fulfillment of Your Dreams
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sedm duchovních zákonů úspěchu. Přihlašte se a napište ho.
Překvapivě dobrá "biblička" pro mírně pokročilé v hledání sebe sama. Měla jsem ji půjčenou z knihovny, ale nakonec mě oslovila tak, že jsem si ji koupila a vždycky, když tápu, tak se k ní vracím (4/5).
Kniha Sedm duchovních zákonů úspěchu v seznamech
sny duchovní život úspěch duchovní literatura návody
2008 | Buddha: Příběh osvícení |
1993 | Léčení těla a mysli |
2005 | Anatomie zázraku |
1995 | Nesmrtelné tělo, nekonečná duše |
1994 | Vytváření hojnosti |
"Úspěch znamená schopnost bezsilného naplňování osobních přání." (str. 8)
"Když objevíte svoji skutečnou podstatu a seznáte, kdo opravdu jste, je to právě ona znalost vlastního já, která vám umožní naplnit jakýkoli sen, protože vy sami jste nekonečnou možností, nezměrným potenciálem všeho, co bylo, je a bude." (str. 15)
"Když zastavíme cirkulaci peněz – když naším jediným úmyslem je peníze schraňovat a střádat – zabraňujeme tím zároveň přítoku peněz do našeho života, neboť peníze jsou životní energií." (str. 31)
Vím, že to není pravda. Už jenom z pozorování a životních zkušeností vlastních i druhých můžeme s jistotou říci, že takhle to nefunguje.
Chopra byl kritizován za používání vědecké terminologie k vysvětlování nesouvisejících duchovních konceptů.