Sedmdesát let od vypuknutí španělské občanské války - vnitřní a vnější aspekty konfliktu přehled
Pavlína Springerová
Popis knihy zde zatím bohužel není...
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sedmdesát let od vypuknutí španělské občanské války - vnitřní a vnější aspekty konfliktu. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Sedmdesát let od vypuknutí španělské občanské války - vnitřní a vnější aspekty konfliktu v seznamech
2012 | Západní Sahara - zapomenutý konflikt |
2006 | Sedmdesát let od vypuknutí španělské občanské války - vnitřní a vnější aspekty konfliktu |
2010 | Analýza vývoje a činnosti moravistických politických subjektů v letech 1989–2005 |
Tato kniha je zajímavá tím, že navzdory názvu (žádné "vnitřní aspekty konfliktu" zde nenajdete) nehovoří přímo o průběhu španělské občanské války, ale pouze přispívá k danému tématu mnohými zajímavostmi. Pro člověka libujícího si v historii s nemalou znalostí této smutné části španělských dějin to bude jistě zajímavým čtením, ovšem pro mnohé nezasvěcené (mezi které se řadím) bude tato kniha spíše zklamáním. Tím nechci říct, že můj dojem z knihy byl negativní, pouze jsem čekal něco zcela jiného.