Kluci bez srdce přehled

Kluci bez srdce
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541209/bmid_kluci-bez-srdce.jpg 4 90 90

Uprostřed jedné z nejbrutálnějších norfolkských zim je na legendárním Kameni z Lyngu nalezeno zmrzlé tělo. A jelikož je Robert Kett zraněný a mimo službu, případ připadne detektivům Savageové a Porterovi, kterým začne být brzy jasné, že mladík nebyl jen zabit. Byl obětován. A není sám. V rámci jediného týdne je na jednom z prastarých norfolkských kamenů nalezeno stejně zmrzačené tělo dalšího mrtvého muže. Někdo provádí rituál, a pokud ho Savageová a Porter nedokážou včas zastavit, zemře spousta dalších lidí. Šestý díl série o šéfinspektorovi Kettovi představuje Savageovou a Portera tak, jak jste je ještě neviděli, a to při vyšetřování jednoho z nejbrutálnějších případů, kterým kdy čelili – případu tak strašného, že mu neunikne ani Kett.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Vendeta

Stone Cold Dead, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kluci bez srdce. Přihlašte se a napište ho.

sloncekhk
10.03.2025 3 z 5

Série o Kettovi se mi líbí, ale tento díl mi přijde nejslabší, už jsem si řekla že do dalšího nepůjdu, ale po přečtení o čem bude a ukončení tohoto dílu mu dám ještě šanci.

Kristulda
08.03.2025 4 z 5

Celkově mám sérii moc ráda,ale tento díl se mi zdál slabší co se zápletky týče. Co se mi moc líbí jsou hlavní postavy vyšetřovatelů, je to takové i vtipné. Tentokrát byl Kett v pozadí, ale to vůbec nevadilo, protože Pete a Kate si vystačili.
Určitě si přečtu další díl, spisovatel patří k mým oblíbeným.

zazvorka
22.02.2025 3 z 5

Bez Ketta a Kettčat bych se klidně obešla, bez detektivek z anglického prostředí však velmi těžko. Takže beru zavděk i touto sérií, přestože nepatří k mým nej. Zápletka stávajícího dílu se mi moc přesvědčivá nezdála. K mé úlevě však byla ušetřena děsivých superpadouchů, kteří si na Ketta zasedli v minulosti - a bohužel číhají v budoucnu, jak je zřejmé ze závěru knihy. Alex Smith je pilný autor, napsal už 15 dílů série, upřímně proto doufám, že eliminaci Hollenbecka Kett rychle zvládne, že tento strašák nebude prolínat pořád dál.

Zákon krále Aurory, Jedno temné okno a další knižní novinky (45. týden)

04.11.2024

Kniha Kluci bez srdce v seznamech

v Mé knihovně112x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)

Alex Smith (p)
anglická, 1979