Sejdeme se v pět přehled
Vladimíra Černajová
Žít single má své nesporné výhody. Děláte si, co chcete, nikdo nenechává oholené vousy v umyvadle a netrousí špinavé ponožky na trase obývák–ložnice. Přesto občas pocítíte potřebu s někým život sdílet. A pokud se zrovna ve vašem okolí nevyskytuje vhodný adept, vrhnete se na seznamky! Barvité a humorné příběhy z prostředí internetového seznamování vás rozhodně pobaví.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sejdeme se v pět. Přihlašte se a napište ho.
Už druhá přečtená kniha z pera paní Černajové, která je prvoplánově oddechovkou, ale obsahuje mnoho pravd o nás samotných. Nenáročné čtení k zasmání i k zamyšlení. Naprosto mi vyhovuje autorčin literární styl i humor a rád sáhnu po další její knize.
„Muž je dost hezký, když neděsí koně.“ J.-A. Barney d' Aureville
„No enem abysy věděla.“ :D
„Na každou krásnou ženskou připadá nejméně jeden chlap, kterého už přestalo bavit to s ní dělat.“
„Člověk je jak paměťová pěna. I když se snaží změnit, vždycky se vrátí do původního tvaru, který mu daly geny a výchova. To mám odžité. Takže jde o to najít si někoho, kdo se k tobě hodí přirozeně. Bez všech těch urputných a vyčerpávajících , prací na vztahu'.“
Měl staré hnusné rifle z osmdesátek, zakydanou mikinu, pár vlasů, zuby jak noty na buben a jedno oko se mu dívalo do Tokia a druhé do Paříže.
„Nejnovější sociologické průzkumy potvrdily, že nejoblíbenější fantazií ženy jsou dva muži najednou. Jeden vaří a druhý uklízí.“
„Já pořád říkám, že když to tam není, tak to tam nehledej. A když to tam je, tak to víš hned.“
Humor této autorky mi sedí, připomíná mi kamarádku z vysoký, která z fleku pronášela jednu perlu za druhou. Fakt jsem se bavila! Proto dávám plný počet hvězdiček a těším se, že si od paní Černajové ještě někdy něco přečtu.
Knižní novinky (42. týden)
11.10.2020
Kniha Sejdeme se v pět v seznamech
2016 | Hotelstory aneb když to hosté rozbalí |
2020 | Sejdeme se v pět |
2008 | Šmarjá, vyplivni tu mandelinku |
2009 | Život je pes - příběhy z kotců a pelíšků |
2011 | Neohrožujte pilota rtěnkou! – 3x zápisky z cest |
Můžu jen děkovat ČV že jsem objevila tolik zajímavých knih. U téhle jsem se krásně pobavila a nasmála, takové pohlazení v tomto pošmourném počasí.