Selected přehled

Selected
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/273336/mid_selected-vybrani-VDT-273336.png 3 21 21

Selected série

1. díl

SELECTED - VYBRANÍ - první díl trilogie vám nabízí poutavý, příběh, který vás nenechá v klidu. Kniha velmi ostře naráží na nejaktuálnější téma dnešní doby a to je odebrání lidské svobody. Totální separování od okolního světa a stálý boj o vysněnou svobodu se stal šestici mladých hrdinů, skoro nemožným snem.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Selected. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

tomasAFXa
21.01.2024 odpad!

Knihu jsem koupil na nádraží v levných knihách za 39,- Kč. Zaujala mě obálka, tím ale veškeré kladné vlastnosti končí. Autor je zcela neoriginální, vše je až okatě inspirováno Hunger Games apod. Po přečtení komentářů níže a u jeho druhé knihy, jsem se podíval na další "tvorbu" tohoto "autora" a naprosto stejný dojem - neoriginální, všechno jak přes kopírák, jako "textař" a "hudebník" nebo snad "vtipný bavič" - obdobný názor jako na tuto knihu... o ničem! Pan "spisovatel" se prezentuje jako úspěšný, ale kde je mu to tak jedině přijato, jsou školy, kde je tento výtvor bohužel žákům předkládán, snad i nucen během nudných autorských čtení. Mělo by být zakázáno některé knihy tisknout! Kdybych si za ty peníze koupil raději toaletní papír, bude to daleko užitečnější!

patrik1451
14.03.2021 5 z 5

Knihu jsem dostal jako dárek. Ač nejsem vyznavačem sci-fi, tak jsem knihu přečetl jedním dechem. Děj plyne celkem plynule a člověk stíhá chápat, co se tam děje. Velmi poutavé čtení. Doporučuji.


Tara_Wolf
28.10.2019 4 z 5

Bylo mi umožněno se ve škole s panem Pacholem setkat a myslím, že se mu tahle sci-fi knížka povedla a nemůžu se dočkat druhého dílu. Mohla by se líbit lidem, kteří mají rádi Hunger Games.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Selected v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených22x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Knihotéce3x
v Chystám se číst16x
v Chci si koupit8x