Šepot run přehled

Šepot run
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/543201/bmid_sepot-run.jpg 4 34 34

Runy série

< 3. díl

Když se návrhářka šperků Sara Mattssonová řízne na archeologických vykopávkách o čepel vikinského nože, zčistajasna se ocitne v devátém století. S tím se ovšem smíří velice rychle, protože cestování časem pro ni není žádná novinka. Když o kouzelný nůž přijde – tedy i o svou jedinou šanci, jak se dostat zpátky domů – sice si dobře uvědomuje nebezpečí, které jí hrozí, ale vnímá to také jako životní příležitost. Kde jinde by se mohla pro vlastní tvorbu inspirovat pravými vikinskými a anglosaskými šperky než mezi skutečnými Vikingy? Naneštěstí tím prvním, na koho Sara v minulosti narazí, není nikdo jiný než Rurik Eskilsson, stříbrotepec, který už má s cestami časem také zkušenosti. Souhlasí, že s ním Sara může pokračovat do Jorviku, a společně se vydají na cestu, která je ovšem ještě mnohem nebezpečnější. Nicméně osud měl dobrý důvod, proč tyto dvě duše svedl dohromady…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Red
Originální název:

Whispers of the Runes, 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šepot run. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (15)

Mája777
včera 4 z 5

Tak zase trochu romantiky. Třetí díl série. Ještě že jsem je četla s větším časovým odstupem, jinak by mi příběhy splývaly a neužila bych si je.
Sára i Rurik byli fajn a fandila jsem jim. Sice to bylo celé prvoplánové a bez překvapení, ale jako oddychovka celkem fajn.
(19. 9. 24 - 21 211- 49)

Theryinka
předevčírem 3 z 5

Kniha mě, i přes velká očekávání, bohužel vůbec neoslovila.
I když myšlenka cestování časem je skvělá a Sara, jakožto hlavní hrdinka taky, tak přesto mi kniha přišla taková nijaká.
Rurik, jakožto hlavní hrdina, mi přirostl k srdci a za mě je to prostě správný muž. Jeho chování i uvažování se mi líbilo. Na druhou stranu bylo ale často dost odhadnutelné, očekávatelné.
Celá zápletka mi nakonec přišla taková plitká, přece jen je to již 3.díl série a přijde mi, že se autorka dost vyčerpala v předchozích dílech a teď se dost opakuje.
Celkově mi to přišlo takové o ničem, hodně popisné, málo akce.
Bohužel jsem od knihy očekávala opravdu mnohem víc.


Monybook
17.09.2024 3 z 5

Nejslabší v célé sérii. Hodně podobné druhému dílu,kdy hlavní hrdinka lapená v minulosti se zamiluje do prvního vikinga, co potká. Jaká náhoda, že ona je kamarádkou dívky z druhého dílu, kterou potkal stejný osud a on je bratr hlavního hrdiny. Kniha je čtivá, děj ubíhá rychle, ale nijak zvlášť mě neoslnil. Prvním a druhým dílem autorka vyčerpala nápady a třetí je vycucaný z prstu.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Šarlatový závoj, Hrob na kopci a další knižní novinky (32. týden)

04.08.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Šepot run v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených44x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených3x
v Knihotéce101x
v Chystám se číst99x
v Chci si koupit60x
v dalších seznamech1x