Sériová vražda přehled
Stanislav Češka
Brněnská mordparta vyšetřuje série
Další příběh ze série románů inspirovaných skutečnými případy řešenými brněnskými kriminalisty. Tentokrát se jedná o vyšetřování sériových vražd, které začaly v polovině devadesátých let. Úmrtí tří důchodců, ke kterým došlo v ročních intervalech v městečku poblíž Brna, byla tehdy vyhodnocena jako úmrtí přirozená, i když všechny okolnosti tomu zrovna nenasvědčovaly. Po několika letech se vrah dal do díla opět. Tentokrát se už ovšem případu ujali jiní policisté a hlavní vyšetřovatel se s kolegy dal energicky do nového vyšetřování. Nemilosrdnému tlaku už tentokrát vrah neunikl…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sériová vražda. Přihlašte se a napište ho.
Několik různých příběhů odehrávajících se v jedném městečku, neustálé odborně zkoumané ze všech stran, ale výsledek žádný. U této knihy jsem se opravdu nudila, chyběla jí švih. Ať se pan Češka nezlobí, třeba to byl záměr.
Případ to byl zajímavý, ale co mě nejvíc rozčilovalo,byly chyby a překlepy hlavně ve jménech. Z Kamínka byl najednou Komínek a další. Kazí to celkový dojem z četby.
Tlukot tisíců srdcí, Šťastně až do smrti a další knižní novinky (23. týden)
04.06.2023
Kniha Sériová vražda v seznamech
2012 | Případ úzké dýky |
2013 | Případ podivného gombíku |
2011 | Hořká smrt |
2010 | Starožitná smrt |
2015 | Případ zrazeného krále |
Jak mám "ukecané" detektivky pana Češky ráda, tahle byla slabá. Podle mně se s tím ale moc dělat nedalo, byl to nešťastně vybraný případ. Zajímavý na tom byl jen detailní popis některých policejních vyšetřovacích postupů, ale to už je spíš pro fajnšmekry.