Seznam přání přehled
Sylvia Day
Co má společného tajný seznam vánočních přání, autoopravna v letovisku na pobřeží Kalifornie, hotel v Las Vegas či mechanické zázraky na přelomu 19. a 20. století alternativní historie? Vždy je to setkání muže a ženy, a to setkání často překvapivé, jiskřivé a osudové, ale také romantické a vášnivé
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Seznam přání. Přihlašte se a napište ho.
První dvě delší povídky celkem ok. Třetí byla horší a ta poslední hrozná. Ve všech šlo pouze o sex zaobalený malým dějem.
Má oblíbenkyně a srdcovka Sylvia Day .. po jejích knihách sahám automaticky, ani nečtu anotace, jelikož vím, do čeho jdu a co můžu očekávat. Povídky jsou krátké, smyslné a žhavé... A co, že jsou takové jednoduché, svůj účel plní a je to příjemné čtení na jeden večer, Sylvia tohle umí :-)
Nalezení, Poslední hřebík a další knižní novinky (37. týden)
11.09.2022
Kniha Seznam přání v seznamech
No povídky sice krátké, vzhledem k autorce bylo asi jasné kolem čeho se bude děj psát, ale za mě tahle autorka má navíc. Nejvíce se mi líbila druhá povídka, ale že bych tohle musela mít od autorky často se říct nedá.