Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti přehled
Ransom Riggs
Sirotčinec slečny Peregrinové série
Existuje opravdu záhadný sirotčinec pro děti se zvláštními schopnostmi, o němž Jacob jako malý slýchával? Teď je mu šestnáct a po rodinné tragédii se vydává na cestu, která mu umožní pochopit, kým vlastně je. Nezodpovězené otázky jej zavedou na vzdálený ostrov u pobřeží Walesu, kde objeví trosky starého domu. Když bloumá opuštěnými chodbami, uvědomuje si, že jeho obyvatelé byli skutečně velmi neobvyklí. Co s nimi má společného? A mohli by být ještě naživu?... celý text
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2016 , OneHotBook , JotaOriginální název:
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children, 2012
Interpreti: Viktor Dvořák
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti. Přihlašte se a napište ho.
ku knihe som sa dostal na zaklade početu hodnotení , nemal som od nej žiadne očakávania ale je to pekne napisaný pribeh a tie fotky to len podčiarkuju , pokračovanie by som si nemal nechať ujsť
20 nejčtenějších knih Čtenářské výzvy 2017
11.01.2018
Aktuální stav Čtenářské výzvy 2017
06.07.2017
10 právě čtených knih podle uživatelů Databáze (únor)
15.02.2017
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti v seznamech
v Přečtených | 9 470x |
ve Čtenářské výzvě | 2 038x |
v Mé knihovně | 2 001x |
v Chystám se číst | 2 235x |
přátelství, kamarádství prvotina tajemno zfilmováno cestování časem americká literatura obrazové publikace fotografie příšery, monstra sirotciAutorovy další knížky
2012 | Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti |
2014 | Podivné město |
2016 | Knihovna duší |
2017 | Povídky podivných |
2019 | Mapa dní |
Přečteno již před dlouhou dobou na doporučení - viděla jsem nedavno i filmové zpracování, které mě mile překvapilo. Kníže se nevyrovnalo, ale i tak ho doporučuji.
Riggs Ramson nám přinesl pěkně propracovaný příběh se symtickymi postavami a zajímavou myšlenkou.
V plánu mám vyhlédnuté i ostatní díly.