Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti přehled

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535722/bmid_sirotcinec-slecny-peregrinove-pro-p-660fe4bf667c0.jpg 4 6163 6163

Existuje opravdu záhadný sirotčinec pro děti se zvláštními schopnostmi, o němž Jacob jako malý slýchával? Teď je mu šestnáct a po rodinné tragédii se vydává na cestu, která mu umožní pochopit, kým vlastně je. Nezodpovězené otázky jej zavedou na vzdálený ostrov u pobřeží Walesu, kde objeví trosky starého domu. Když bloumá opuštěnými chodbami, uvědomuje si, že jeho obyvatelé byli skutečně velmi neobvyklí. Co s nimi má společného? A mohli by být ještě naživu?... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: audiokniha , OneHotBook , Jota

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children, 2012

Interpreti: Viktor Dvořák

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti. Přihlašte se a napište ho.

Teddy2023
13.01.2025 3.5 z 5

Přečteno již před dlouhou dobou na doporučení - viděla jsem nedavno i filmové zpracování, které mě mile překvapilo. Kníže se nevyrovnalo, ale i tak ho doporučuji.

Riggs Ramson nám přinesl pěkně propracovaný příběh se symtickymi postavami a zajímavou myšlenkou.
V plánu mám vyhlédnuté i ostatní díly.

mareksevc
09.01.2025 4 z 5

ku knihe som sa dostal na zaklade početu hodnotení , nemal som od nej žiadne očakávania ale je to pekne napisaný pribeh a tie fotky to len podčiarkuju , pokračovanie by som si nemal nechať ujsť

šárka999
26.12.2024 4 z 5

Moc pěkně napsaná kniha

20 nejčtenějších knih Čtenářské výzvy 2017

11.01.2018

Aktuální stav Čtenářské výzvy 2017

06.07.2017

10 právě čtených knih podle uživatelů Databáze (únor)

15.02.2017

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti v seznamech

v Přečtených9 470x