Škola dobra a zla přehled

Škola dobra a zla
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/313649/bmid_skola-dobra-a-zla-mrJ-313649.jpg 4 1080 1080

Škola dobra a zla série

1. díl >

Sophie čakala celý život na to, kým ju unesú do Školy dobra, kde sa z nej stane princezná, nájde si toho pravého princa a budú spolu naveky šťastní. Teda aspoň taký bol plán. Sophie a jej kamarátka Agatha totiž pochádzajú z Gavaldonu, mestečka, kde sa každé štyri roky stratia dve deti. Nikto však netuší, kam sa vlastne podejú. V Škole dobra a zla sa z nich potom podľa predurčenia stanú kladné alebo záporné rozprávkové postavy.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo

The School for Good and Evil, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Škola dobra a zla. Přihlašte se a napište ho.

ZuzanaZ83
01.12.2024 5 z 5

Milé i kruté, vtipné i napínavé. Pro mě byla tahle kniha příjemným překvapením a určitě chci číst i další díly.

Zuzunda
19.11.2024 5 z 5

Tak na to, že to je knížka pro mládež, to byla pecka. Děj parádně nadupaný, najdete se tu i několik hlubokých myšlenek a po přečtení si ještě více uvědomíte, že opravdu nic není pouze černobílé.

LadyCharlene
14.11.2024 4 z 5

Tuhle knihu bych s čistým svědomím doporučila všem dospívajícím holkám. Byl to příběh o lásce, přátelství, prohrách, vítězstvích, ale především se mi líbila ta spodní vrstva příběhu. Odstraňte veškerou magii a pohádku, a máme tady příběh dvou kamarádek, které vlivem předsudků musí za své přátelství a za sebe bojovat. Líbil se mi humor, líbily se mi slovní přestřelky, a hlavně Agáta. Nicméně ani Sophii jsem neměla za zlé její zabejčenost. Jak moc mě bavil Agátin sarkasmus, tak moc mě bavila i Sophiina naivita. Líbil se mi vývoj, kterým obě hlavní hrdinky prošly. Kniha byla svižná, kapitoly měly příjemnou délku a úvodní ilustrace u každé kapitoly - prostě nádhera. Jednu hvězdičku si nechávám pro další díly. Na které se už moc těším.

Jen když se vzdáte všeho povrchního, můžete nahlédnout hluboko do svého nitra! Jen když upustíte od marnivosti, můžete být sami sebou!

Opravdoví přátelé vždycky všechno překonají, ať jsou, jací jsou.

Kniha Škola dobra a zla v seznamech

v Přečtených1 462x