Škola na odstřel přehled

Škola na odstřel
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539398/bmid_skola-na-odstrel.jpg 4 43 43

Pro Grega Heffleyho zatím škola nebyla právě procházkou růžovým sadem. Když tedy hrozí uzavření rozpadající se budovy, nijak zvlášť ho to netrápí. Jenže pak se ukáže, že by mohl skončit v jiné škole než jeho nejlepší kamarád Rowley Jefferson, a to úplně mění situaci. Dokážou Greg a jeho spolužáci zachránit svoji starou školu dřív, než se její brány definitivně uzavřou? Nebo pro Grega začíná úplně nová životní kapitola?... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: audiokniha , Voxi

No Brainer, 2023

Interpreti: Václav Kopta

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Škola na odstřel. Přihlašte se a napište ho.

Jane2016
04.12.2024 4 z 5

Ah, před nedávnem jsem se dostala k 19 dílu Malého Poseroutky a úplně jsem se během té četby dostala zpátky do dětství. Poseroutka byl totiž mým oblíbeným hrdinou a milovala jsem jej. Proto jsem se zařekla, že si musím dodělat tento rest z dětství a dočíst předchozí díly.

A 18 díl byl úžasný. Greg se stane na jeden den ředitelem školy a můžeme sledovat jeho randící schopnosti. Také se dozvíme historii Gregovi školy a mnoho dalšího. Opět se připravte na příběh plný zábavy a ironie.

Já jsem z tohoto dílu nadšená. Doufám, že vydávání dalších dílů z této série nikdy neskončí protože je to moje momentální guilty pleasure. A je mi úplně jedno, že nejsem cílovka. Miluju to!

Malého Poseroutku Vám vřele doporučuju i v případě, že jste dospělák!

HonzikCZ
23.10.2024 5 z 5

Nejlepší kniha ze série malého poseroutky.Doporučuji

Housebox
26.06.2024 4 z 5

Je to supr dupr vykrupr dobrá knížka. Když jsem to četl na záchodě, tak mi úplně uschlo ***** u zadku.

Žebříček 10 nejprodávanějších knih pro děti a mládež za rok 2023

24.01.2024

Poslední gambit, Kéž bys tu byl a další knižní novinky (46. týden)

12.11.2023

Ocenění knihy (1)

2023 - Český bestseller (Literatura pro děti a mládež)

Kniha Škola na odstřel v seznamech

Jeff Kinney (p)
americká, 1971