Nezkrotná přehled
Kristin Cast
Škola noci série
Zoey Redbirdová, nejnadanější upíří mládě na světě, se zapletla se třemi kluky najednou, ale nakonec jí nezůstal žádný a kamarádi s ní nemluví. Navíc se Škola noci proměnila v nebezpečné místo.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nezkrotná. Přihlašte se a napište ho.
Zoe je nyní sama, kamarádi jí opustili, nemá už ani jednoho kluka. Naštěstí se vrací Stevie Rae s Afroditou. Afrodita ale nenese dobré zprávy – Zoe hrozí nebezpečí, a to opravdu veliké. I když je Afrodita nyní člověk, neustále má vize a v nich má naše hlavní hrdinka zemřít.
S kamarády se naštěstí usmíří a další vizi společně rozluští jako proroctví o padlém andělovi, který se má navrátit na zem. Historie o něm je už skoro zapomenuta, ale působí jako velký záporák. A kdo se mu snaží s návratem na zem pomoci? Asi nikoho nepřekvapí, že mluvím o naší největší mrše v knize.
Na konci je to skvělý masakr a já se nemůžu dočkat, jak toto bude pokračovat. Nechápu, jak se z tohohle může naše hlavní hrdinka a její přátelé vůbec dostat. A co nový nemrtvý kluk Stark? Jak ten ještě zamíchá karty?
Kniha Nezkrotná v seznamech
v Přečtených | 2 498x |
upíři pro dívky pro dospívající mládež (young adult) ovládání živlů
2013 | Neferetino prokletí |
2010 | Označená |
2015 | Vykoupená |
2010 | Zrazená |
2010 | Pronásledovaná |
Konečně se přestalo řešit milostné kvarteto a začalo se něco dít. Hned pro mě byl tento díl mnohem příjemnější pro čtení. A ten závěr velmi dobře navnadil na další díl. Ale pořád je to za mě pubertální čtení, které čtu nyní pouze z nostalgie.