Odhalená přehled

Odhalená
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/260068/mid_odhalena-260068.jpg 4 542 542

Škola noci série

< 11. díl >

Neferet, ktorá po páde z balkóna svojho apartmánu drasticky zmenila podobu, sa drží pri živote s jediným cieľom: znovu získať silu a hmotné telo. Musí sa skryť, aby mohla znova prežívať svoju minulosť v nádeji, že nájde kľúč k tomu, ako prežiť v súčasnosti. Predtým však zaútočí a pripraví o život človeka. Po brutálnej vražde v Tulse vypukne panika. Obviňujú Školu noci, pretože smrť jednoznačne spôsobil upír. Zoey a ostatní v škole vedia, že nikto z nich s tým nemá nič spoločné. Kto teda zabil starostu Tulsy? Len čo polícia začne vyšetrovanie, napätie na oboch stranách sa ešte vystupňuje. Dallas sa neľútostne postaví proti Zoey a jej skupinke. Keď napokon napadne Stevie Rae a Shaunee, Thanatos musí urobiť rozhodný krok. Medzitým sa niečo deje so Zoey. Cíti sa čudne, žije v ustavičnom strese, ani Stark jej nevie pomôcť uvoľniť sa. Nemuselo by to byť nič zvláštne, keďže mocná nesmrteľníčka je na slobode a Zoey sa zase nevie zorientovať vo svojich vzťahoch s chlapcami. Nepôsobí tu však aj niečo mocnejšie? Zoey to možno onedlho zistí. Svetlo a Temnota nie sú v rovnováhe, prebúdza sa stará mágia a tá si vždy žiada obeť. Vo vzrušujúcej jedenástej časti série Škola noci je ohrozená nielen Škola noci, ale aj Zoein život a duša. Pomôže jej prihoretý kŕdeľ?... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Revealed, 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odhalená. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (58)

Galloway
21.08.2024 5 z 5

Tak tento díl má teda neskutečný start. Jako vždy vše začíná poklidně. Na Škole noci probíhá jarmark, kam jsou pozváni i obyčejní lidé, aby upíři dokázali, že s nimi nemají problém. Vše se ale zvrtne a skončí to jedním mrtvým mládětem a jedním mrtvým člověkem – to jsem opravdu nečekala!

Děj pokračuje a na scénu se vrací Neferet. Skvělé, jak konečně poznáváme zkráceně její příběh!
Tato kniha pěkně odsejpá a nejzábavnější byl asi opilý Aurox. Střídal se také u mě vztek a lítost ohledně Zoe, která ztrácí rozum a začíná ji ovládat stará magie a hněv.

A konec? Tak to byl teda pořádný masakr, a to doslova a do písmene. Jedenáctý díl byla teda pořádná jízda a nyní už jdeme do finále!

TerkinKnižnySve
11.08.2024 5 z 5

V tejto casti spoznavame Neferetinu minulost, ako sa z mladej nevinnej dievčiny stala pekelna suka.

Samozrejme robi problemy kde sa da a vrazdi ludi, ktorych by nemusela.

Zoey bojuje zo svojou silou a trosku sa jej to vymyká z podrúk a Thanatos sa ukazuje ako pravá smrť, stihna jednu hlavu za druhou


KatnissLavender
23.09.2023 4 z 5

Tak už se blížíme do finále. Série mě baví, paradoxně ale hlavně díky vedlejším postavám. Stále se mi líbí, jak se proměňují charaktery postav a u pasáže s opilým Auroxem jsem se musela nahlas smát! Jsem zvědavá, jak to autorky celé uzavřou, takže běžím do knihovny pro poslední díl... :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Odhalená v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených1 084x
ve Čtenářské výzvě14x
v Doporučených35x
v Knihotéce434x
v Chystám se číst237x
v Chci si koupit69x
v dalších seznamech7x

Štítky knihy

upíři

Autoři knihy

P. C. Cast (p)
americká, 1960
Kristin Cast
americká, 1986
Skrýt reklamy