Pokoušená přehled

Pokoušená
https://www.databazeknih.cz/img/books/63_/63471/bmid_skola-noci-pokousena-9wf-63471.jpg 4 1051 1051

Škola noci série

Zoey Redbirdové a jejím přátelům se podařilo vyhnat z Tulsy nesmrtelného anděla Kalonu i zlou velekněžku Neferet a mohou se tak vrátit do Školy noci, po které se jim všem už stýská. Kalonovo záhadné kouzlo však stále působí a Zoey musí jeho svádění odolávat pokaždé, když vstoupí do říše snů. Navíc se jí zdá, že v Kalonovi se přece jen skrývá přinejmenším troška dobra. Není však sama, kdo musí dělat těžká rozhodnutí a vybrat si, jestli poslechne instinkt, nebo hlas rozumu. Její nejlepší kamarádka Stevie Rae, první dospělá červená upírka na světě, totiž skrývá temné tajemství, které ji může stát život – anebo jí ho naopak zachránit.... celý text

Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Knižní klub

Tempted, 2009

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pokoušená. Přihlašte se a napište ho.

pejty
21.09.2024 4 z 5

Dej začíná nabírat na obrátkách. Konečně Zoey neřeší jenom svoje trable s kluky, ale také něco důležitého. Jako vždy se to čte jedním dechem a i když určitě nejsem cílová kategorie, pro kterou je kniha určené, tak jsem si ji užil. Takové moje guilty pleasury.

Aaaannnn
16.08.2024 5 z 5

Ač je mi skoro 34 let, tak mě série baví. Měla jsem trochu problémy se Zoey a jejími kluky, to už mě chvílemi opravdu nebavilo, ale myslím, že je to psané pro mladší čtenáře a těm to může připadat zajímavé. Časem jsem si našla svoje hlavní postavy, které mě baví víc než hlavní hrdinka, ale i tak mě zajímá jak všichni dopadnou.

Galloway
06.07.2024 5 z 5

Hned na začátku mě totálně vytáčel (tak jako v mnoha předchozích dílech) ERIK! A konečně mu Zoe srazila hřebínek. Jeho žárlivost a ego už se nedalo dál číst.

Děj opět svižně utíkal. Zoe se snaží uchránit před Kalonou ve svých snech, nyní už její srdce přelétá jen mezi dvěma kluky. Na koho jsem totálně změnila názor je Afrodita. Ze školní mrchy se stala úžasná citlivá bytost, baví mě číst o její rozkvétající lásce s Dariem a moc jim fandím.

Mezitím Stevie Rae mě také občas vytáčí svým vnitřním bojem se svým tajemstvím. Kolikrát si říkám, že kdyby všichni nemlčeli a řekli to narovinu, dostali bychom se dál a vše by bylo mnohem jednodušší, ale také by tato série neměla tolik dílů.

Nicméně zápletka se Stevie Rae a Krakounem je dost zajímavá a jsem zvědavá, kam to celé bude pokračovat.

A konec tohoto dílu? Asi mi také trochu puklo srdce a obrečela jsem ho…

Kniha Pokoušená v seznamech

v Přečtených2 198x