Probuzená přehled

Probuzená
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/212493/mid_probuzena-212493.jpg 4 835 835

Škola noci série

Zoey a její strážce Stark se vrátili z onoho světa, ale nemají sílu ani chuť odjet z bezpečného, magií prostoupeného ostrova Skye a čelit dalším intrikám zlé velekněžky Neferet a nesmrtelného Kalony. Temnota však nespí, naopak získává na síle a chystá se příznivcům Světla zasadit další smrtící úder.... celý text

Romány Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , Knižní klub

Awakened, 2010

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Probuzená. Přihlašte se a napište ho.

michaela5515
20.12.2024 4 z 5

Zoey je schovaná je své ulitě na překrásném ostrově Skye se svým bojovníkem, živly, královnou a Šourusem. Bohužel strašbá událost ji donutí vrátit se zpět a přestat se bát. No mají toho před sebou všichni požehnaně.

pejty
29.10.2024 3 z 5

Opravdu se mi přestává líbit to, jak autorky skáčou z jedné postavy na druhou. Tento styl vyprávění příběhu moc nemusím a kazí mi radost ze čtení. Ze začátku mě to, kvůli tomu moc nebavilo, ale konec se četl jedním dechem.

Galloway
22.07.2024 5 z 5

Další díl Školy noci.

Zoe se vrací zpět ze světa mezi živými a mrtvými a ochranu jí nabízí královna ostrova Sky – královna staré magie.

Zoe by zde se svým bojovníkem Starkem nejradši zůstala napořád. Ale jak to tak bývá, život jí připravil jinou cestu a ona se bude muset rozhodnout, jestli se vrátí zpět do Školy noci a pomůže se vyrovnat přátelům se ztrátou dalšího přítele.

Mezitím Stevie Rae neustále bojuje se svým otiskem s Refaimem. Rozhodne se krkavec pro světlo a lásku nebo zůstane s temnotou a svým otcem Kalonou?
Opět mě celý díl bavil a zase mi oči nezůstaly suché. A konec? Proč to většinou musí skončit tak srdceryvně?

Doufám, že už konečně někdo Neferet nakope zadek.

Kniha Probuzená v seznamech

v Přečtených1 786x