Probuzená přehled

Probuzená
https://www.databazeknih.cz/img/books/96_/96617/bmid_skola-noci-probuzena-r69-96617.jpg 4 834 834

Škola noci série

Upírská Nejvyšší rada zbaví Neferet viny a znovu ji stanoví za Velekněžka v Tulská Škole noci. Neferet přísahá pomstu Zoey. Ovládnutí Kaloni je pouze jednou ze zbraní, které chce proti ní použít. Jenže Zoey najde útočiště na ostrově Skye a královna ji připravuje jako svou nástupkyni. Být královnou by přece bylo skvělé, či ne? Proč by se měla vracet do Tulsy? Když ztratila svého lidského manžela Heatha, už nebude, jaká bývala, a možná ani její vztah k oddaným bojovníkovi Starkovi už nebude jako kdysi ... A co Stevie Rae a Refaim? Krkavec posmešník nedovolí, aby ho využili proti Stevie Rae, jenže jak se zachová, když celý svět včetně Zoey odsuzuje jejich vztah? Zradí svého otce, nebo srdce? Jak daleko sahají hranice přátelství a jaké silné pouta vážou dívčí srdce?... celý text

Romány Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Knižní klub

Awakened, 2010

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Probuzená. Přihlašte se a napište ho.

michaela5515
předevčírem 4 z 5

Zoey je schovaná je své ulitě na překrásném ostrově Skye se svým bojovníkem, živly, královnou a Šourusem. Bohužel strašbá událost ji donutí vrátit se zpět a přestat se bát. No mají toho před sebou všichni požehnaně.

pejty
29.10.2024 3 z 5

Opravdu se mi přestává líbit to, jak autorky skáčou z jedné postavy na druhou. Tento styl vyprávění příběhu moc nemusím a kazí mi radost ze čtení. Ze začátku mě to, kvůli tomu moc nebavilo, ale konec se četl jedním dechem.

Galloway
22.07.2024 5 z 5

Další díl Školy noci.

Zoe se vrací zpět ze světa mezi živými a mrtvými a ochranu jí nabízí královna ostrova Sky – královna staré magie.

Zoe by zde se svým bojovníkem Starkem nejradši zůstala napořád. Ale jak to tak bývá, život jí připravil jinou cestu a ona se bude muset rozhodnout, jestli se vrátí zpět do Školy noci a pomůže se vyrovnat přátelům se ztrátou dalšího přítele.

Mezitím Stevie Rae neustále bojuje se svým otiskem s Refaimem. Rozhodne se krkavec pro světlo a lásku nebo zůstane s temnotou a svým otcem Kalonou?
Opět mě celý díl bavil a zase mi oči nezůstaly suché. A konec? Proč to většinou musí skončit tak srdceryvně?

Doufám, že už konečně někdo Neferet nakope zadek.

Kniha Probuzená v seznamech

v Přečtených1 785x