Skrytá přehled

Skrytá
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/156155/bmid_skola-noci-skryta-CUn-156155.jpg 4 646 646

Škola noci série

Neferet konečně ztratila důvěru upíří rady a byla sesazena z pozice velekněžky tulské Školy noci. Její moc to však téměř neoslabilo, a svými kouzly a krásou navíc dokáže snadno oklamat lidské obyvatele města a strhnout je na svou stranu. Zoey a její přátelé proti tomu bojují všemi možnými prostředky, ale v jejich vlastních řadách se objeví trhliny a kruh moci, na nějž spoléhají, není úplný. Další Neferetiny intriky, které ohrožují Zoeyinu nejbližší rodinu, by mohl překazit záhadný býčí chlapec Aurox, velekněžčin zdánlivě poslušný nástroj – pokud dokáže odolat Temnotě, která ho proti jeho vůli stále ovládá. Dostane šanci zvolit si správnou stranu?... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Knižní klub

Hidden, 2012

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Skrytá. Přihlašte se a napište ho.

Galloway
14.08.2024 5 z 5

Konečně všichni prokoukli Neferet! A co je na této šílené ženské nejhorší? Vyhodíte ji oknem a ona se vrátí dveřmi.

Zoe a její parta přichází o dalšího člena – dvojčata se rozdělila a s Erin to nevypadá nejlíp, začíná to táhnout s Dallasem, vůdcem zlých červených mláďat. K tomu se babička Zoe dostává do spárů Neferet a Zoe začnou odtikávat hodinky na její záchranu.

Do boje nastupují všichni, dokonce i Kalona, který pořád věří, že mu Nyx odpustí. Jeho cestu mu ale chce překřížit bratr Erebus.

A na scénu opět přichází i Aurox, který se musí rozhodnout na kterou stranu se přidá. Zvítězí v něm ta dobrá část od Heatha? Dokáže v sobě zkrotit býka?

Konec byl zase tak dojemný a napínavý. A odraz Auroxe v kouzelném zrcadlu? To byl top.

TerkinKnižnySve
05.08.2024 5 z 5

P. C. Cast & Kristín Cast - Škola noci 10 - Skrytá

Počet strán: 279
Vydavateľstvo: @vydavatelstvo_ikar
Žáner: #yafantasy

Opäť napinave od začiatku az po koniec.

Dvojčatá sa rozdelili ale to, že jedna z nich zacíti zlo a upne sa naň to je veľmi zle a smutné :(

Po obradu a nešťastí, nastastoe všetci zistia, kto Neferet je! Neferet sa to aké páči! Nemusí skrývať to zlo co v sebe nosí!

Ale čo Aurox?

Dokáže v sebe zlomiť temnotu? Dokáže mu Zoey pomôcť?
Dokáže presvedčiť zvyšok o tom čo v ňom vidí?

Tieto časti ďalej a ďalej nás dostávajú od jedného boja k druhému a mne sa to páči, pretože tieto konečné boje su jednoducho úžasné a vždy ma rozsekaju na marne kúsky

Za #spolocnecitanie
Ďakujem Petra Turnová Krista Kiksi Divínová Magda Raszková Júlia Júlia

SČ č. 92
Kniha č. 201/2024

#recenzieTerka #kniznarecenzia #skbookstagram #milujemeknihy2 #pccastandkristincast #skolanoci #skryta

Obsah:

Zoey konečne dosiahla, čo chcela: Neferetina pravá tvár je odhalená a Najvyššia rada už nie je na jej strane. Lenže zradná veľkňažka sa nevzdáva, stále robí všetko možné aj nemožné, aby v upírskom svete vyvolala chaos. Najprv stajne Školy noci spustoší záhadný požiar a vzápätí sa Neferet usiluje prehĺbiť nedôveru ľudí voči upírom.

Školu noci ohrozuje aj vnútorný chaos a nedôvera, preto sa Zoeina skupinka musí ešte väčšmi zomknúť. Ukáže sa však, že to nie je také jednoduché. Dvojčatá sa už skoro ani nerozprávajú a bývalý nepriateľ Kalona sa stal bojovníkom Školy noci. Možno mu veriť? Komu vlastne možno veriť?

Zoey má pocit, že ju opúšťa zdravý rozum. Naozaj sa stane to, čo videla cez jasnovidecký kameň? Je možné, aby sa jej Heath vrátil v inej podobe? Preto ju Aurox tak priťahuje, hoci vie, aký je nebezpečný? Má počúvnuť svoje inštinkty, alebo tým všetkých ohrozí? Môže vôbec jej prihoretý kŕdeľ zastaviť šírenie zla?

KatnissLavender
07.09.2023 4 z 5

V mých očích si série stále drží stejnou úroveň a opět jsem nebyla zklamaná, spíš naopak. Zalíbilo se mi, jak se mění charaktery hlavních postav a oblíbila jsem si postavu novou! ;) Já jsem tudíž spokojená a hned se vrhám na další díl!

Kniha Skrytá v seznamech

v Přečtených1 320x