Školák Kája Mařík 2. díl přehled
Felix Háj (p)
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Školák Kája Mařík 2. díl. Přihlašte se a napište ho.
Další serie, která zabírala čestné místo v mé dětské knihovničce. Skvělá série, která bohužel padla v zapomnění.
Na Kájovi se mi nejvíce líbí jeho bezprostřednost, upřímnost, dobré srdce... Ve druhém díle je spousta legračních příhod, jen teda jako mámě malého batolátka mi bylo líto Mariánky Šafářovic, kdykoli se k ní Kája se Zdeňou přiblížili :)
Kniha Školák Kája Mařík 2. díl v seznamech
přátelství pro děti příroda česká literatura divadlo chudoba, bída dobrodružství škola první republika, 1918-1938 přátelství z dětství láska ke zvířatům
1942 | Školák Kája Mařík 1. díl |
1991 | Řídících Márinka - 1. díl |
1937 | Školák Kája Mařík 5. díl |
1937 | Školák Kája Mařík 4. díl |
1937 | Školák Kája Mařík 3. díl |
Opravdu by mě zajímalo, nad čím pořád všichni slzí smíchy u těch jeho hlodů.
Opakují se pořád dokola a vážně by se tomu každej tlemil, až by nemohl jíst jo??
Naopak by jeho matka zase dělala scény, že se na Svaté Hoře trochu někde zdržel a hned by ho štípala v hospodě do ucha?? Takže na jednu stranu mu vše projde, na druhou opět bit pro nic.
Prý to je inspirováno synem autorky.
Protože ta je očividně sama hodně nábožensky jetá tak pokud byla vůči tomu děcku sama takhle odporná a měla to za príma výchovu, tak teda potěš koště.