Pýthiiny rady přehled

Pýthiiny rady
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/225972/bmid_slabost-victorie-bergmanove-pythiin-5HZ-225972.jpg 4 734 734

Závěrečný díl temného psychothrilleru Vraní dívka. Victoria podrobí samu sebe terapii a snaží se scelit svoje rozštěpené nitro. Zbývá už jen sedmá, nejsilnější z jejích podosobností. Záhadná Madeleine i nadále s úspěchem uniká kriminální komisařce Jeanette Kihlbergové. Ta za pomoci Sofie podniká hon na muže, který nenávratně zničil život nejen Victorii, ale i její dceři. Stopa vede k tajnému spolku pedofilů Sihtunum, k obskurní náboženské sektě a do ukrajinského Babího Jara, na jedno z nejpříšernějších popravišť nacistů. A mstitelka opět bere právo do vlastních rukou…... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Knižní klub

Pythians anvisningar, 2012

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pýthiiny rady. Přihlašte se a napište ho.

dr.horrible
17.01.2025 3.5 z 5

Slušné zavŕšenie. Spočiatku ma trochu sklamalo, kam sa vyvinula Victoriina línia, v závere to ale dávalo docela zmysel. Spokojný som. Nezvyknem čítať tento žáner, pretože ma samotná ta schéma (krátke kapitoly, všade cliffhanger) irituje, ale hej, dobrá trauma.

Padla Hvezda
23.11.2024 4 z 5

(SPOILER) Celá serie je hodně napínavá a čtivá, ale ten konec je takový... Neuspokující... Nechci psát, že je "neuzavřený" protože fr ne každá dějová linka musí být vysvetlena. V reálném světě taky nikdy nebudeme mít odpovědi na všechny otázky. Myslím si, že je ale důležité aby příběh do jisté míry uspokojil potřeby svých čtenářů (aka aby z toho nebyla mýdlová opera, ale čtenář byl uspokojeny). Za mě k tomu stačila jedna další scéna - aby se Madeleine setkala s Victorii.

postrach
09.10.2024 3 z 5

Severský styl je divný.Než jsem se dostala nakonec série,nevěděla jsem co bylo na začátku a kdo nje kdo.......Čekala jsem mnohem víc.Ale číst se to dalo.

Připravované knižní novinky (2. - 8. 3.)

02.03.2015

Kniha Pýthiiny rady v seznamech