Slepá ulička přehled

Slepá ulička
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/488825/bmid_slepa-ulicka-I0P-488825.jpg 4 308 308

Uprostřed dusné červencové noci bude někdo v této nenápadné slepé uličce zastřelen. Ale kdo? Maggie, manželka Craiga, který nedokáže naplnit její očekávání? Nebo snad Nick, uznávaný onkolog, či jeho žena Dani, stejně tak ceněná zubařka? A co Julia, starší vdova, k níž se nedávno přistěhoval problémový vnuk? Olivia s manželem Seanem? On nedávno přišel o práci v reklamce, je v depresi a pije. Novomanželé Aiden a Heidi? Jejich manželství je v krizi, protože Aiden není schopen čelit své dominantní matce. A co se asi stane, když se Heidi spřátelí s Juliiným vnukem? Všichni skrývají tajemství. Každý má své nezacelené jizvy. A všichni mají přístup ke zbrani…... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Kalibr

Cul-de-sac, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Slepá ulička. Přihlašte se a napište ho.

Pajina68
27.08.2024 5 z 5

Tak tahle kniha od této autorky mne po dlouhé době opět oslovila. Četla jsem ji jedním dechem.

Jiparis
11.07.2024 5 z 5

Příběhy několika rodin, kde každý má nějaký problém a starosti. Spojuje je sousedství. Občas se prolínají a každý nakonec najde nějaké řešení, i když ne vždy šťastné.

janadibelkova
05.07.2024 5 z 5

Sáhnu po každé knize od Joy Fielding, někdy to není úplně ono, ale vždycky je skvěle napsána. Slepá ulička vás vtáhne, oblíbíte si většinu postav a nechcete, aby to skončilo..rozhodně doporučuji :)

Dvanáctý ročník KNIHOMÁNIE startuje v pátek 21. října 2022

21.10.2022

Konečně nová Fieldingová!

09.10.2022

Vychází Jenom nestvůra, Jako stín a další knižní novinky (40. týden)

02.10.2022

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Slepá ulička v seznamech