Slib přehled
Sharon J. Bolton
Thriller o osmnáctileté dívce, která se obětuje pro partu svých přátel a později po nich vymáhá dodržení slibu, že pro ni za tento čin vykonají vše, po čem bude toužit. Je léto po střední škole. Šest talentovaných přátel má po zkouškách a čeká je zářivá budoucnost. Jenže pak se pustí do riskantní zábavy a způsobí smrtelnou nehodu. Sen o prestižních univerzitách se rázem změní v noční můru o životě ve vězení. Ve vypjaté situaci se osmnáctiletá Megan rozhodne vzít vinu na sebe. Ostatní jí za to slíbí, že jí po propuštění z vězení splní jakékoliv přání. O dvacet let později je Megan na svobodě a hra začíná.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Slib. Přihlašte se a napište ho.
Super psycho. Po skvělém thrilleru Ghostwriter od Alessandry Torre jedu na vlně 5-ti hvězdičkového čtení. Toto bylo ještě víc nervy drásající, záludně se vršil jeden zvrat za druhým a ten konec? Napínavé jako kšandy a tedy, opravdu jsem to nečekala. Od autorky si rozhodně musím přečíst i její další knihy.
Do samého konce jsem neměla tušení, jsk tohle skončí. Super napsané, napínavé, zábavné, k zamyšlení. Jedním slovem boží
Vychází Čtenářský diář 2023, Sváděj mě a další knižní novinky (35. týden)
28.08.2022
Kniha Slib v seznamech
Anglie anglická literatura thrillery tajemství pomsta vina kriminální thrillery Oxford anglické romány
2015 | Volavka |
2016 | Tak to je, tak to bude |
2017 | Má ji rád, nemá ji rád |
2014 | Obětina |
2019 | Rakvář |
Tak za mě super... Fakt to bylo napínavé a upřímně jsem chtěla, aby pomsta byla dotažena do konce, protože dotyční si to zasloužili! Jediné, co mě trochu mrzí, byl ten konec... Bylo to takové trochu nedotažené a něco tomu chybělo. Ale jinak jsem celou dobu byla napjatá a dlouho mě tak příběh nebavil, za sebe doporučuji!