Slovenská kuchárka: Kuchárska kniha pre všetkých přehled
Mária Szemesová
Obsah: - Zdravá výživa a jej zdroje - Predjedlá - Polievky, závarky a vložky do polievok - Hlavné jedlá - Doplnky k hlavným jedlám - Jedlá rýchleho občerstvenia - Múčniky, ovocné a zmrzlinové poháre - Varíme a pečieme s Palmou - Register jedál. 3. vyd.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Slovenská kuchárka: Kuchárska kniha pre všetkých. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Slovenská kuchárka: Kuchárska kniha pre všetkých v seznamech
v Knihotéce | 2x |
Štítky knihy
kuchařky národní jídla jídlo kuchařské recepty slovenská kuchyně
Autorovy další knížky
1995 | Slovenská kuchárka |
1983 | Zbožíznalství pro 2. a 3. ročník SŠP, studijní obor provoz obchodu, zaměření na vnitřní obchod |
2000 | Velká zeleninová kuchárka |