Smrť si počká přehled

Smrť si počká
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/218547/bmid_smrt-si-pocka-218547.jpg 4 45 45

Triler tohto majstra napínavého detektívneho románu má napínavý dej z prostredia lekárskej mafie na celom svete a nemorálneho obchodovania s ľudskými orgánmi.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smrť si počká. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (11)

Rony70
25.02.2023 5 z 5

Myslím, že to je jedna z nejlepších knih, co jsem přečetl. A ještě je tak dobře napsaná, že čím víc se blíží ke konci, tím je zajímavější. Ke konci se prostě na každé stránce děje něco zajímavého a navíc se propojí osudy všech tří hlavních postav. Místy je děj poměrně dost drsný, rozhodně to není nějaký růžový románek, a místy umí docela překvapit. Některé události jsou naopak docela dobře předvídatelné, ale ani tak kniha neztrácí na zajímavosti. Jen mě mrzí, že všechny knihy tohoto autora jsou z lékařského prostředí (spisovatel je totiž sám lékař) a tak si od něj přečtu ještě jednu knihu a pak si najdu zase něco jiného.

Stanas513
09.03.2022 5 z 5

I když je kniha staršího vydání, líbilo se mi téma a docela jsem i věřila, že se něco takového může ve skutečnosti dít. Bohužel, žijeme v komerčním světě, ve světě byznysu a obchod s lidskými orgány by byl určitě hodně lukrativní...


Kontryhelka
09.01.2022 5 z 5

Palmer je záruka dobrého a detektivního čtení v jednom. Jeho romány jsou čtivé, někdy občas se opakuje, ale to čtenáři rádi odpustí. Vždycky jsem milovala to rozuzlení.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Smrť si počká v seznamech

v Přečtených72x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených3x
v Knihotéce37x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit1x