Smrteľná infekcia přehled

Smrteľná infekcia
https://www.databazeknih.cz/img/books/73_/73070/smrtelna-infekcia-73070.jpg 4 60 60

Tehotná kuchárka v Chicagu dostane smrteľne nebezpečnú chorobu, po ktorej krváca zo všetkých telesných otvorov a vo vysokých horúčkach upadne do kómy. V Bostone zahynie nadaná hudobníčka, ktorej sa najprv znetvorí tvár a potom začne trpieť stihomamom. V Belinde v Západnej Virgínii zošalie baník a zabije svojich dvoch kolegov. Aj objavenie spojovacieho článku medzi týmito tragédiami môže spôsobiť osudný koniec mnohým ďalším osobám...... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Aktuell

Fatal, 2002

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smrteľná infekcia. Přihlašte se a napište ho.

zimka.r
14.09.2023 4 z 5

1. Přes mrtvoly 2. Diagnóza: k smrti odsouzen 3. Vedlejší účenky 4. Lék na život 5. Druhý názor 6. Smrtelná infekce.....jednou za čas přečtu knížku tohoto autora. Vždy je čtivá, vždy nerozumím části lékařských odborností a vždy mne zaujme a vždy se čte rychle. Určitě zas někdy příště vyhledám další :)

aliza
18.10.2022 5 z 5

Moc hezký a čtivý lékařský thriller. A v dnešní době dost zajímavé a aktuální téma, které se týká očkování.

Stanas513
02.03.2022 5 z 5

Kniha se mi líbila, skutečně aktuální téma. A navíc mám splněnou "Výzvu 2022".

Kniha Smrteľná infekcia v seznamech