Smyslové hraní pro batolata a předškoláky přehled

Smyslové hraní pro batolata a předškoláky
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/548920/bmid_smyslove-hrani-pro-batolata-a-predskolaky.jpg 2 2 2

V knize se dozvíte, co smyslové hraní je a co vše přináší. Zjistíte, že smyslové hraní můžete dětem nabízet z toho, co máte už teď doma. Najdete v ní jednoduché návody a tipy na přípravu smyslových materiálů a aktivit pro děti. Kniha je doplněna fotografiemi, díky kterým budete vědět, jak má takový materiál vypadat. Můžete se inspirovat pomůckami a zjistíte, že naprosto obyčejně vypadající aktivita vaše dítě zabaví na velmi dlouho.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smyslové hraní pro batolata a předškoláky. Přihlašte se a napište ho.

VáchalovaDoxa
06.11.2024 3 z 5

Solidní přehled smyslových, tedy zejména hmatových aktivit, nechybí přehled používaných materiálů, doporučení i varování. Kapitola o využití hmatových cvičení v praxi je doplněna rozvrhem, kterým se mohou inspirovat třeba pracovnice mateřinek nebo prostě lidé, kteří potřebují zabavit doma batole třeba v případě, že venku není zrovna procházkové počasí nebo dítě nesmí ven z jiných důvodů. Hejtit knihu kvůli tomu, že v některých návodech jsou použité potraviny (a děti mohou hrací pomůcky konzumovat) a argumentovat hladem v Africe, je směšné. Děti rády a už od prvních dní používají ke zkoumání světa hmatu a tahle kniha prostě poskytuje nápady jak jim to zkoumání udělat veselejší. Většinu návodů lze najít i na netu, ale takhle jsou pěkně v jednom svazečku.

Basta1912
05.11.2024 odpad!

Jídlo se má jíst a ne si s ním hrát a dokonce s ním plýtvat !!! Všichni mají plnou pusu ekologie a udržitelnosti. Gratuluju - děti v Africe nemají co jíst a my barvíme špagety na zeleno, aby v nich děti mohly hledat nosorožce. Mnohem přínosnější by bylo vyjít ven a pohrát si na pískovišti, na louce nebo v kupce listí. Knížka je zbytečná a autorka by si měla zkusit po těchto aktivitách po dětech uklidit.

Kniha Smyslové hraní pro batolata a předškoláky v seznamech

předškolní výchova didaktické hry smyslové vnímání

Autorovy knížky

2024  30%Smyslové hraní pro batolata a předškoláky