Sněžný tygr přehled

Sněžný tygr
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/40474/bmid_snezny-tygr-vjJ-40474.jpg 4 88 88

Sněžný Tygr - Snow Tiger - to je obrovská lavina, která jednoho dne spadne a pohřbí vesnici pod sněhem. Při vyšetřování příčin katastrovy vyjde najevo, že katastrofu zavinili lidé, kteří nepřáli Ianu Ballardovi úspěch.

Literatura světová Dobrodružné Romány
Vydáno: , Svoboda

The Snow Tiger, 1975

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sněžný tygr. Přihlašte se a napište ho.

proužek
04.10.2024 5 z 5

Ian z bohaté rodiny Ballardů má na přání dědečka převzít vedení zlatého dolu. Ianovi se do toho nechce, jednak si léčí nohu zlomenou pádem laviny, jednak ten důl je prodělečný a navíc se jmenuje Hukahoronuiská důlní společnost, což by třeba mě odradilo spolehlivě. Ale odjede tam a přes všechna jejich opatření spadne obrovská lavina zvaná Sněžný tygr.
Ona je ta kniha psaná jako vyšetřování celé té události. Kdo má rád Haileyho, počte si.

JiříŠkorpík
24.01.2024 5 z 5

Technicky velmi dobře propracovaný román, autor velmi dobře věděl co che vyprávět.

LukasB.453
23.08.2023

jojo, to si docela pamatuju, že když mi bylo asi deset na zimní rodinné rekreaci na Medvědí boudě jsem si tuhle knihu půjčil z místní erohácké knihovničky (zlákán názvem očekávaje něco o zviřátkách) a pak jsem z toho měl zlé sny a bál jsem se traverzového přejezdu přes Medvědí potok ke šlepru na Davidovkách.

Kniha Sněžný tygr v seznamech

přírodní katastrofy