Sochař smrti přehled
Chris Carter
![Sochař smrti Sochař smrti](https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/433444/sochar-smrtiAJfVVK-BzZ-.jpg?v=1581430721)
Robert Hunter série
Detektivové Robert Hunter a Carlos Garcia stojí před dalším temným případem. Tentokrát jim chorá mysl sériového vraha předkládá s každou obětí hádanku: Jaký vzkaz se skrývá v obludném uměleckém díle, zanechaném na místě činu? Proč vložil pachatel tolik práce a fantazie do zprávy, kterou mohl sdělit mnohem snazším způsobem? A chce vůbec něco sdělit, nebo jen mate policii falešnou nápovědí, aby ji připravil o čas a svedl ze stopy? Jaká událost z dávné minulosti spustila jeho řádění – a proč až teď? Chris Carter, mistr svého oboru, nezklame ani tentokrát: řešení je opět šokující a překvapivé, a přesto má čtenář šanci dospět k němu současně s vyšetřovateli, neboť mu autor nic nezamlčuje.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno:Originální název:
The Death Sculptor, 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sochař smrti. Přihlašte se a napište ho.
![aliza aliza](https://www.databazeknih.cz/img/users/14_/14608/m_aliza-ykJ.jpg?v=1636271345)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Opět skvělý a napínavý díl série. Hodně brutální, ostatně jako všechny Carterovy knihy.
![Veronika_mad Veronika_mad](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Nevím, jestli už jsem přecarterovaná, ale tento díl mě moc neoslovil. Musela jsem se do čtení trochu nutit a těšila jsem se, až příběh dočtu.
Knižní novinky (11. týden)
14.03.2021
„Když víte, že někdo umírá, těžko se hledají slova. (Amy)“
Kniha Sochař smrti v seznamech
v Přečtených | 3 911x |
v Mé knihovně | 1 058x |
2013 | ![]() |
2016 | ![]() |
2015 | ![]() |
2013 | ![]() |
2016 | ![]() |
Tak tohle byla opravdu řezničina. Abych byl konkrétnější - umělecká řezničina. Jestli jsem psal, že Chris nám předkládá čím dál tím brutálnější a krutější vrahy a příběhy, pak Sochař smrti tomu nasadil korunu. Jsem rád, že se k mému oblíbenému týmu přidala Alice, velice jsem si ji oblíbil. Příběh byl velice zajímavý, vrah (alespoň pro mě) opravdu nečekaný, motiv vraha pochopitelný a opět, jako u každé knihy Chrise, zcela smysluplný. Jsem opravdu zvědavý, jaký příběh nám Chris nabídne příště, neboť co do brutálnosti snad už to ani dál jít nejde. Nebo ano?