Soukromý ráj přehled

Soukromý ráj
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/21810/soukromy-raj-21810.jpg 4 23 23

Snad každá dívka sní o tom, že najde toho pravého a vybuduje si s ním jakýsi malý, čistě soukromý ráj. Veronice se její sen splnil, když potkala Radka a hned po svatbě začali přebudovávat staré, zanedbané hospodářství na ekologický statek, plný zvířat a hlavně vzájemné lásky. Když už se konečně po vší té dřině zdálo, že jsou na nejlepší cestě, udeřil osud a hodně tvrdě a teprve teď čeká mladou ženu opravdová zkouška odvahy a bude záležet jenom na ní, jak se s výzvou vypořádá. ... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Soukromý ráj. Přihlašte se a napište ho.

Emik87
18.02.2024 4 z 5

Hlavní hrdinka bojuje a jak má chvíli klid, musí bojovat znova. Knížka pro mladé holky, aby zjistily, že život fakt nemusí být peříčko.

JancaMia
08.02.2023 5 z 5

O tom když zasáhne do života mladého páru vážná nemoc , plno vážných starostí okolo mimo tu nemoc.

Ann98
27.12.2017 5 z 5

Naprostá BOMBA! Příběh mladé dvojice Veroniky a Radka. Nemám slov, naprosto dokonalé. Ze začátku vše vypadá růžově, ale bohužel osud jednoho dne krutě a hodně tvrdě zasáhne a Verči zasadí krutou ránu. Na konci jsem byla dojatá a i ta slzička mi ukápla. Knížka je vhodná spíše pro dospívající, ale určitě zaujme i starší čtenáře.

Kniha Soukromý ráj v seznamech

2009  80%Osudová láska