Soukromý ráj přehled
Zuzana Francková
Snad každá dívka sní o tom, že najde toho pravého a vybuduje si s ním jakýsi malý, čistě soukromý ráj. Veronice se její sen splnil, když potkala Radka a hned po svatbě začali přebudovávat staré, zanedbané hospodářství na ekologický statek, plný zvířat a hlavně vzájemné lásky. Když už se konečně po vší té dřině zdálo, že jsou na nejlepší cestě, udeřil osud a hodně tvrdě a teprve teď čeká mladou ženu opravdová zkouška odvahy a bude záležet jenom na ní, jak se s výzvou vypořádá. ... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Soukromý ráj. Přihlašte se a napište ho.
O tom když zasáhne do života mladého páru vážná nemoc , plno vážných starostí okolo mimo tu nemoc.
Naprostá BOMBA! Příběh mladé dvojice Veroniky a Radka. Nemám slov, naprosto dokonalé. Ze začátku vše vypadá růžově, ale bohužel osud jednoho dne krutě a hodně tvrdě zasáhne a Verči zasadí krutou ránu. Na konci jsem byla dojatá a i ta slzička mi ukápla. Knížka je vhodná spíše pro dospívající, ale určitě zaujme i starší čtenáře.
Kniha Soukromý ráj v seznamech
2009 | Osudová láska |
2006 | Zlatá klec |
2007 | Příliš brzy dospělá |
2003 | Hraběnka |
2001 | Vrať se, Cilko! |
Hlavní hrdinka bojuje a jak má chvíli klid, musí bojovat znova. Knížka pro mladé holky, aby zjistily, že život fakt nemusí být peříčko.