Soupeřky přehled
Zuzana Francková
Dvě patnáctileté dívky,. Jeden sympatický kluk, stádo ušlechtilých koní a navíc prázdniny, to všechno by mohlo být zárukou, že se léto jaksepatří vydaří. Mohlo by, kdyby ovšem Kristýna nedostala nápad, že se čistě jen pro ukrácení dlouhé chvíle pokusí své sestřenici Vendule jejího Matěje přebrat. A rázem je tady dívčí válka. Která z obou soupeřek nakonec Matěje dostane, to už se dočtete v dalším z románů své oblíbené autorky.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Soupeřky. Přihlašte se a napište ho.
Dobře se četla. Jedná se o typický dívčí románek. LÉTO. KONĚ. LÁSKA. Kristýna byla přímo mrcha k pohledání. Na to že s Vendulou jsou sestřenice, tak jsou každá úplně jiná. Týnino chování a vystupování mi kazilo celý dojem z knížky. Ale jinak pohodové letní čtení,
Kniha Soupeřky v seznamech
2009 | Osudová láska |
2006 | Zlatá klec |
2007 | Příliš brzy dospělá |
2003 | Hraběnka |
2001 | Vrať se, Cilko! |
Knížky paní Franckové se mi velice líbí. Je vidět, že je pedagožkou, proto má určitě takový vztah k mládeži a má je tzv. přečtené :-) Mrzí mě, že její knížky nevyšly za mého dospívání, to bych je hltala s určitostí. Takhle to doháním v dospělém věku, ale když byl výprodej knížek z knihovny, nemohla jsem tam její knížky nechat, zvlášť, když se na obálce objeví koně :-) A taky už vím, komu dalšímu knížku půjčím. Jen, aby z ní děvčata měla takovou radost, jako já.