Sousedka ze Skalistých hor přehled
Blanka Solařová-Calibaba
Mladá Češka provdaná za kanadského naftaře se musí vyrovnávat s drsným klimatem kanadské Alberty i s velmi svéráznými obyvateli tohoto nádherného koutu Země. Výstřední kousky excentrické sousedky, která jí ustavičně „leze do soukromí", se snaží brát s nadhledem a typicky českým humorem. Originální humoristická novela napsaná jadrným jazykem a svébytným stylem pobaví vtipnými konfrontačními postřehy a dovede rozesmát hned po pár stránkách. ... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sousedka ze Skalistých hor. Přihlašte se a napište ho.
Brilantní prvotina nejvtipnější a nejoriginálnější autorky současnosti. Některé slovní hříčky jsou jedním slovem geniální, občasné peprné výrazy skvěle zapadají do kontextu popisovaných situací. Místy jsem se smál i nahlas, což se mi u knih často nestává.
Vzala jsem si tuto malou knihu na cestu do vlaku-těšila jsem se na humorné počteníčko,ale čekalo mě akorát spousta vulgarit-přečtu lecos ,ale tohle se opravdu nedalo -ale to je pouze za mne-jinym čtenarům se může kniha líbit.
Kniha Sousedka ze Skalistých hor v seznamech
2012 | Sousedka ze Skalistých hor |
2019 | Šílená Češka v Dubaji |
2020 | Miss Blanka 3.A |
2023 | Sousedka ze Skalistých hor - Pouštní seznamka |
2022 | Fíky a datle: It´s my life |
Ano, několikrát jsem se zasmál, ale jinak opravdu špatně napsáno. Tato kniha měla zůstat nevydána v šuplíku. Pozdější Češka v Dubaji se mi už líbila.