Spánembohem: Příběh Kurta Cobaina v obrazech přehled
Barnaby Legg , Jim McCarthy
Známý zpěvák a zakladatel skupiny Nirvana se proslavil svým nezřízeným životem, vřelým vztahem k drogám a podivnými texty, díky kterým skupina položila základ hudby zvané Grunge. Co ho vedlo k tomu co dělal a jak skončil? Neustálé otázky kolem jeho smrti může rozptýlit i tento comics, který celý jeho život sleduje pomocí citátů z Cobainových deníků a přináší tak nový pohled na tohoto úspěšného, ale velmi nešťastného mladého muže.... celý text
Literatura světová Komiksy
Vydáno: 2003 , Comics CentrumOriginální název:
Godspeed: Kurt Cobain Graphic, 2000
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Spánembohem: Příběh Kurta Cobaina v obrazech. Přihlašte se a napište ho.
Komix docela povedený co se týče ilustrací . Jinak příběh znám takže nic oslňujícího . Navíc se mi to občas i blbě četlo . Tvar písmen a vůbec . Je to jinak celkem fajn ale opravdu nic převratného to není . Přitom to mělo takový pocenciál který ani nevím co zničilo .
Trapák devadesátých let.
Prý ikona i dnešních generací... hm to by ještě musely dětičky vědět, kdo to byl.
Nač se dnes rýpat v tom, proč se zabil?
Nevyrovnaný fetky mě nikdy nebraly.
Kniha Spánembohem: Příběh Kurta Cobaina v obrazech v seznamech
v Mé knihovně | 23x |
Komiks byl pěkně nakreslený, čtivý, trochu temný, ale to už k tomuto tématu patří. Jediné co mi překáželo bylo podivné a špatně čitelné písmo.