Speciality myslivecké a rybářské kuchyně přehled
Dušan Čatloš , Zdenka Horecká
Nehodnoceno
Kniha je kuchařkou k přípravě zvěřiny, ale také ryb, ve které naleznete mnoho oblíbených, známých i méně známých receptů a mnoho skvělé inspirace pro pestrý jídelníček. Obsahuje recepty na polévky, přípravu kapra na 100 způsobů, recepty na pstruha, filé a další druhy ryb.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Speciality myslivecké a rybářské kuchyně. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Speciality myslivecké a rybářské kuchyně v seznamech
v Chci si koupit | 1x |