Nekončící milost přehled

Nekončící milost
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/125005/nekoncici-milost.jpg 5 9 9

Nefalšovaná milost je šokující, skandální. Boří naše konvence, protože se přibližuje k těm, kdo se provinili proti nám, protože se jich dotýká s láskou a nadějí. milost přináší odpuštění – a odpuštění obnovuje.

Literatura světová
Vydáno: , Návrat domů
Originální název:

What's so amazing about grace?


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nekončící milost. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

Simikik
13.07.2018 3 z 5

Kniha o milosti je plna příběhů. Životní příběhů z prostředí USA a možná právě proto mi styl knihy není blízký. Samozřejmě je v knize mnoho dobrých myšlenek a stojí za to z ní čerpat a přemýšlet nad textem. Jednotlivé příběhy a hlavně jejich množství pak rozbíjí podstatu knihy. Ale to je jen můj čistě subjektivní názor. Věřím, že kniha přinesla mnoho dobra do světa.

martunka
18.06.2017 4 z 5

Opět mě autor potěšil svým milým a objektivním přístupem k důležitému tématu. Jen bych ocenila méně vyprávění o amerických záležitostech, není to mně jako čtenáři z jiné země blízké.


cicon
29.11.2015 5 z 5

První kniha, se kterou jsem se od tohoto spisovatele setkal. Uchvátila mne natolik, že čekám na každý výtisk dalšího knižního titulu od tohoto autora s naprostou jistotou, že to bude zase skvělý zážitek. Málokdo umí podat biblickou tématiku s takovou poutavostí a lehkostí, jako Yancey. Jeden můj známý, který učí na univerzitě v Anglii, vzal své žáky na jeho přednášku a okomentoval to slovy, že řečník sice není tak skvělý, ale spisovatel je to par excellence.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nekončící milost v seznamech

v Přečtených12x
v Doporučených2x
v Knihotéce10x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit1x