Operace Barakuda přehled

Operace Barakuda
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/1558/bmid_operace-barakuda-m5B-1558.jpg 4 40 40

Splinter Cell série

Je tichý, neviditelný a smrtící – a je nejnovější zbraní v přední linii technologicky pokročilé války. Sam Fisher je speciálním agentem přísně tajného Třetího oddělení a má povolení špehovat, krást, ničit a zabíjet, aby ochránil Ameriku. Pracuje sám. Dokáže udeřit rychle. Je osamělým bojovníkem, inteligentním a tvrdým stejně jako nepřátelé, jimž je na stopě – avšak s jednou výhodou… Jmenuje se Sam Fisher. Je nezávislým agentem. Je to Splinter Cell.... celý text

Literatura světová Dobrodružné
Vydáno: , BB art

Operation Barracuda, 2005

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Operace Barakuda. Přihlašte se a napište ho.

roso.mak
15.11.2020 2 z 5

Může být toto klišé snad ještě větší? Tajná organizace v tajné organizaci, ve které je tajně tajný agent supermanovského typu.

Spousta hraček a skvělých udělátek ovšem bez zábavného pana Q. A taky spousta popisů akčních scén. Opravdu spooousta. Já chápu, že bez těch popisů to nejde, ale číst to byla docela nuda.

čef
21.10.2020 4 z 5

Co ten padesátiletý Sam s vymknutým kotníkem, zlámanými žebry a obličejem prošlým děrovačkou jízdou na atomovce a v jiných hrůzných situacích dokáže, tomu se už ani nejde zasmát. Ještěže takové supermany máme, jinak nevím, co by se světem stalo. Kniha dokáže pobavit mj. popisem zbraňových systémů, o akcích ani nemluvě, o tom není pochyb podobně jako Bond, James Bond.

1amu
26.05.2018 3 z 5

Protože si občas přečtu něco od T.Clancyho, zaujala mě nová řada Splinter Cell. Tedy ta řada ani ne, ale Sam Fisher - speciální agent "někoho". Dokáže nemožné a můžeme mu jen závidět některá "udělátka", kterými jest vybaven. Třeba něco, co jsem pochopil jako super vymakaný implantovaný mobil . Přečtěte si raději v knize, co to s Fisherem udělá, když "šikmookké bestie" zapnou v jeho blízkosti jakýsi ultrazvukový přístroj, který obsluhován jedním z netvorů dělá v palici speciálního agenta pěknou melu. Sam Fisher řeší zapeklité případy na 1* ! Rád se pohybuje v hernách Macaa (nedivím se mu) . Zkrátka akce za akcí ! TNG-ři si přijdou na své. A také uspokojivé čtení na dovolenou. Když jste na pláži zabráni do nové akce, jednak můžete utrpět úžeh, nebo opomenout nechat se ošplouchat vlnkami tam kdesi na Havaji.

Kniha Operace Barakuda v seznamech

v Mé knihovně66x