Společník přehled
John Grisham
Kyle McAvoy má ty nejlepší kariérní výhlídky: je výjimečným studentem práv, má bystrý a vybroušený úsudek a navíc velmi dobře vypadá. Má ale také tajemství, které by mohlo ohrozit jeho budoucnost, profesní i soukromou. A vyděrači na sebe nenechají dlouho čekat. Přinutí však Kyla k něčemu zcela překvapivému: přijmout skvěle placené místo v jedné z největších právnických firem na světě. Kyle souhlasí, pustí se však do riskantní hry, když pronikne do zákulisních praktik této společnosti – a od toho okamžiku se o něj začne stejně intenzivně zajímat i FBI.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: 2017 , Knižní klubOriginální název:
The Associate, 2009
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Společník. Přihlašte se a napište ho.
Mám rád, když mě kniha pohltí. To nebyl ten případ, ale Svědek určitě patří do lepšího průměru, hlavní hrdina je celkem normální a závěr mi přijde nakonec realistický.
Knižní novinky (12. - 23.6.)
12.06.2017
Kniha Společník v seznamech
kriminální podsvětí vydírání korupce advokacie právníci kriminální thrillery právnické prostředí napětí a spádAutorovy další knížky
2012 | Amatéři |
2000 | Firma |
1997 | Vyvolávač deště |
2018 | Obchodník |
1998 | Advokát chudých |
Taková autorova klasika, dobře se to četlo, je to ale (ne)nápadně podobné Firmě, konec mi přišel zbytečně rychlý, trošku odfláknutý.