Stála som pri bráne neba a pekla přehled

Stála som pri bráne neba a pekla
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/44876/bmid_stala-som-pri-brane-neba-a-pekla-zIQ-44876.jpg 4 29 29

Udalosti opísané v knihe Stála som pri bráne neba a pekla sa odohrali 5. mája 1995 v kolumbijskej Bogote. Posolstvo tejto knihy už takmer 20 rokov brázdi celý svet. V čom je táto nenápadná kniha výnimočná? V prvom rade v tom, že je v nej opísaná skutočná udalosť života jednej ženy. Života, ktorý prešiel radikálnou zmenou. Paradoxne v chvíli poslednej. Gloria Polo hovorí o tom, ako v to osudné popoludnie po zasiahnutí bleskom zomrela (udržiavaná len na prístrojoch), stretla sa s Bohom, bola podrobená osobnému súdu a vrátila sa na zem. Jej návrat do života je o to viac šokujúci, že prežila absolútne uzdravenie a obnovenie svojho tela. Po nehode bola totiž celá spálená: a to zvnútra aj zvonku. Jej svaly, vnútorné orgány ako pečeň, ľadviny, pľúca, i jeden z vaječníkov boli zuhoľnatené. Preto už len ona sama je chodiacim zázrakom, pred ktorým stojí v nemom úžase každá logika. Ježiš Kristus Gloriu na zem odprevadil slovami: „Pôjdeš späť na zem. Ale nebudeš to, čo si prežila, rozprávať len tisíckrát, ale tisíc tisíckrát. A pritom budú existovať ľudia, ktorí sa nezmenia, aj keď budú počuť tvoj príbeh. A takéto osoby budú potom súdené podľa ešte prísnejších meradiel.“ (autorka anotácie: Zuzana Ring)... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stála som pri bráne neba a pekla. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

Emik87
19.02.2024 4 z 5

Kniha může být pravdivá a nemusí. Může se nám líbit, ale nemusí. Jestli se to opravdu stalo, to ví jen Bůh a autorka sama. Rozhodně si ale čtenář odnese zážitek, který by asi zažít nechtěl. Mě se to četlo dobře.

KITT
04.03.2023 3 z 5

Moc nevím, jak tuto knihu hodnotit. Když jsem ji četl, nešlo tomu moc věřit. I když některé pasáže jsou vykresleny zajímavě, dalo by se říct až věrohodně. Ale celkový dojem z knihy není moc dobrý. Ta kniha je tak zvláštně psaná. A hlavně mi přijde, že není ani nijak ukončená. Mohla tam napsat nějaké shrnutí, co si z toho člověk může odnést. Já prostě této knize nemůžu dát více jak tři hvězdičky. A ani tak nevím, zda jsem jí nepřidal. Knihu určitě doporučuji k přečtení, ale mě moc neoslovila.


karamelka57
19.11.2021 4 z 5

Fascinujúce, no zároveň desivé. Ak bude každý naozaj takto súdený za každú myšlienku, tak potom Pánboh s nami...

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Stála som pri bráne neba a pekla v seznamech

v Přečtených45x
v Doporučených1x
v Knihotéce12x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech1x