Stanice Armida přehled

Stanice Armida
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/140510/stanice-armida-140510.jpg 4 28 28

Hluboko ve vesmíru se nachází stanice Armida, jedno z četných míst, kde se setkávají pozemšťané a mimozemské rasy. Právě sem je vyslán mladý xenolog Viktor Frenchstone, aby pomohl vyřešit případ záhadné sebevraždy. V nitru stanice se zvolna stahují stíny, stejně jako v nitru všech, kdo jsou do případu zapleteni... včetně Frenchstona samotného.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stanice Armida. Přihlašte se a napište ho.

Naslouchač
01.01.2025 5 z 5

Parádně napsané. Fascinovaly mě průhledy do různých kultur, nejen mimozemských. Připomíná mi něčím (asi hlavním hrdinou a jeho roztříštěností) knihu v mnohém jinou: Zen a umění údržby motocyklu. Ale možná jen proto, že jsem je četl blízko sebe. Líbí se mi opakující se motiv střepů zrcadel.

cori
12.09.2021 3 z 5

Zajímavá kombinace detektivky se sci-fi přináší pátrání po příčině vlny sebevražd mimozemských Opálů, kteří vypadají jako šmoulí víla Zvonilka. Hlavní trojice Viktor, Arkadij a Alison tajemství Opálů odkrývají za cenu nejvyšších obětí.

Ivaška
06.01.2018 5 z 5

Napínavá Sci-fi detektivka. Na vesmírné stanici Armida přicházejí do kontaktu lidé s mimozemskými rasami a konflikty mezi různými kulturami jsou neodvratné. Právě sem je vyslán mladý xenolog Viktor Frenchstone, aby pomohl vyřešit případ záhadné sebevraždy. V nitru stanice se zvolna stahují stíny, stejně jako v nitru všech, kdo jsou do případu zapleteni... včetně Frenchstona samotného.

Knižní novinky (27. 11. - 4. 12.)

26.11.2012

Kniha Stanice Armida v seznamech