Zrod Dartha Vadera (2008) | Databáze knih

Zrod Dartha Vadera přehled

Zrod Dartha Vadera
https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/18770/bmid_zrod-dartha-vadera-ZP7-18770.jpg 4 89 89

Rozkaz šedesát šest byl vydán. Z rytířů Jedi se v očích klonových vojáků rázem stali zrádci Republiky a téměř celý řád byl vyhlazen. Palpatine vyhlásil v galaxii Impérium sám sebe povýšil císaře. * Darth Vader se už zotavil z těžkých zranění, jež mu v souboji na Mustafaru způsobil jeho bývalý mistr a blízký přítel Obi-Wan Kenobi. Ačkoli musí Vader od nynějška neustále nosit zvláštní přilbu a pancíř podporující jeho životní funkce, pronásleduje na Palpatinův příkaz odpůrce nových pořádků v galaxii se zuřivým odhodláním. A hrstka Jediů, která přežila čistky, nyní čelí největší hrozbě v dějinách řádu.... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Alicanto (Egmont ČR)

The Rise of Darth Vader, 2005

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zrod Dartha Vadera. Přihlašte se a napište ho.

DK_Ronie
31.12.2023 5 z 5

Po letech cekani jsem knihu konecne sehnal a lupnul ji za par dni. Pro fanouska SW skvela zalezitost. Mozna by bylo lepsi mit vice Vadera a vice vyhlazovani jedi. Ale nakonec si ty jednotlive linky krasne sedly a propojily se a byl to super pribeh navazujici na Epizodu 3. Vadera a jeho vnitrni stav Luceno vystihl paradne.

Díra_na_trhu
19.09.2023 5 z 5

Trpký příběh o začlenění těžce popáleného talentovaného šermíře bez údů do společnosti. Ústředním motivem této knihy je pomsta na kastě. Do jejího vykonání jsou tak vtaženi i hlavní hrdinové, které neznáme, ale poznáme a oblíbíme si, abychom pak měli patřičný důvod být naštvaní na ten uzel nervů, co dělá kchůůů.

Zak66
23.11.2021 5 z 5

Tak tato kniha mě velice překvapila! Všechny dějové linie a jejich vzájemné propojování byly skvělé. Nové postavy, a to především Roan Shryne a Olee Starstone, mi od první stránky přirostly k srdci. Sám Roan Shryne byl tou nejlepší postavou knihy. Samotný Vader byl též super a jeho vývoj zajímavý. Příběh krásně navazuje na Epizodu III. Akce byla také zvládnuta na jedničku a závěrečná bitva měla grády.

Kniha Zrod Dartha Vadera v seznamech

v Mé knihovně59x