Příběhy před usnutím přehled
* antologie
Star Wars – Vrcholná Republika série
Vydejte se před spaním do předaleké galaxie a zažijte nezapomenutelné dobrodružství s hrdiny z období vrcholné Republiky! Stateční Jediové, členové slavného řádu, již užívají Sílu, ochraňují mír a spravedlnost v galaxii. Když však proradní Nihilové nečekaně zaútočí v republikovém pohraničí, Jediové neohroženě přispěchají na pomoc, aby se s nebezpečným nepřítelem z divokých oblastí Vnějšího okraje utkali. Podaří se jim postavit se této hrozbě a zvítězit? Přidejte se k rytířům Jedi a pomozte jim zachránit galaxii!... celý text
Literatura světová Sci-fi Pro děti a mládež
Vydáno: 2022 , Alicanto (Egmont ČR)Originální název:
The Great Jedi Rescue, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příběhy před usnutím. Přihlašte se a napište ho.
Opravdu rychlá a krátká rekapitulace Světla rytířů Jedi. Vlastně pouze jeho začátku, který se týká Legacy Run a Hetzalu.
Krátká rekapitulačka příběhů z Vrcholné Republiky je určená pro nejmenší, ale dospělejším čtenářům může pomoci si spojit nová jména s nějakými tvářemi a modely lodí zase s designy. Samo o sobě to pro děti asi moc funkční nebude, to by o sérii musely alespoň trochu vědět, ale jako bonus ke knihám to fanouškům Star Wars poslouží dobře.
Láska a jiná slova, Smějící se bestie a dalších 60 knižních novinek (17. týden)
24.04.2022
Kniha Příběhy před usnutím v seznamech
Část díla
2009 | Thriller |
2008 | Tichá hrůza |
2020 | Nejkrásnější dárek |
2016 | Lesní lišky a další znepokojivé příběhy |
2015 | Dárek z pravé lásky: 12 zimních políbení |
Pěkné, ale hodně krátké...