Staroperská nauka Mazdaznan - Zarathustrovo poselství k obrodě těla i duše přehled
Otmar Doležal , Růžena Hermanová
1. vydání podle původních verzí z r. 1993 a 1995 Mazdaznan : Zarathustrovo poselství k obrodě těla i duše : staroperská nauka přináší staletími ověřený ucelený systém, který poskytuje ve složitém procesu dnešního života jedinečné, optimální řešení našich základních životních potřeb. Přitom respektuje individualitu člověka a nabízí vybudování harmonické osobnosti. Jazyková úprava: Hermanová Růžena... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Staroperská nauka Mazdaznan - Zarathustrovo poselství k obrodě těla i duše. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Staroperská nauka Mazdaznan - Zarathustrovo poselství k obrodě těla i duše v seznamech
No měla jsem štěstí, že jsem knihu objevla v knihkupectví a že jsem ji mohla prolistovat a trošku počíst- je ta spousta vasvětlených duchovních i duševních příčin nemocí a jak se dostat zase do harmonie a nemoci odstranit.