Krámek se starožitnostmi přehled
Paula Brackston
Starožitnosti série
1. díl >
Xanthe a její matka Flora opouštějí Londýn, aby začaly znovu a převzaly vedení obchodu se starožitnostmi v historickém městečku Marlborough. Xanthe s některými nalezenými starožitnostmi cítí zvláštní spojení: Když se jich dotýká, dokáže vycítit jejich minulost a jejich příběhy. Když ucítí silné pouto k nádhernému stříbrnému chatelainu, viktoriánskému přívěsku na opasek, musí se dozvědět víc. Když si chatelaine prohlíží, přenese se zpět do sedmnáctého století, do doby, ze které šperk pochází. Dozví se, že v jeho minulosti došlo k nespravedlnosti. Zjeví se jí duch, který obývá její nový domov, a vyzve ji, aby zachránila život jeho dcery. Zároveň Xanthe vyhrožuje, že ublíží Floře, pokud neuspěje. Zatímco Xanthe bojuje, aby zachránila dívku v bouřlivých dnech roku 1605, setká se s architektem Samuelem Applebym. Možná to bude právě on, kdo jí pomůže děvče zachránit. A možná také bude důvodem, proč se nedokáže přimět vrátit do přítomnosti. V této první knize nové série se autorka bestselleru Dcera čarodějnice, Paula Brackstonová, vrací ke své typické směsici magie a romantiky, která vás nepochybně okouzlí.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2021 , RedOriginální název:
The Little Shop of Found Things, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krámek se starožitnostmi. Přihlašte se a napište ho.
Jak moc příběhy s cestováním v čase nevyhledávám, tak tento byl opravdu krásný, milí hlavní hrdinové, kouzelný příběh, jsem zvědavá co dalšího a do jaké doby přenese Xanthe
Po psychothrilleru jsem potřebovala něco na zklidnění mysli, a tím přesně byla tato kniha, moc hezký příběh, pro mě pohádka, kde bych si přála malinko něco jinak v závěru. Jsem zvědavá, co bude dál, musím přečíst i další díl.
Knižní novinky (40. týden)
03.10.2021
Kniha Krámek se starožitnostmi v seznamech
cestování časem tajemství starožitnosti historické romance duchařské romány fantasy anglické romány
2021 | Krámek se starožitnostmi |
2017 | Dcera čarodějnice |
2022 | Tajemství čokoládovny |
2019 | Návrat čarodějnice |
2020 | Zimní čarodějnice |
Začátek knihy se mi četl špatně, nějak mi neseděl styl. Pak se ale příběh rozběhl, bylo to milé magické počtení. A já se těším na další díly.