Šťastní lidé čtou a pijou kávu přehled

Šťastní lidé čtou a pijou kávu
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531520/bmid_stastni-lide-ctou-a-pijou-kavu-65c212ad5e0fb.png 3 1093 1093

Mladá Pařížanka Diane vlastnila kdysi útulnou literární kavárničku s názvem Šťastní lidé čtou a pijou kávu. Žila si svůj šťastný život, dokud jí tragédie nevzala nejen ty nejbližší, ale i smysl života. Zoufalá Diane se na celé měsíce uzavřela před světem. Nakonec se rozhodla splnit sen svého muže a odjet do Irska. Tam, do jejího pochmurného života vstoupí záhadný fotograf Edward, a podivné věci, které se kolem něj dějí, konečně přinutí Diane k činu... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: audiokniha , Motto

Les gens heureux lisent et boivent du café, 2013

Interpreti: Michaela Baladová

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šťastní lidé čtou a pijou kávu. Přihlašte se a napište ho.

Kopretina
25.12.2024 1 z 5

Obálka nádherná, název slibný, těšila jsem se na příběh a ani mi nevadilo, že začíná tragicky. Co mně vadilo, byla stylizace jednoduchých vět, jakoby to psal žák 8. třídy, děj spíš nic než moc, a ty cigarety - nějak mi přijde, že když nekouřím, přišla jsem o to nejlepší.

Veve11111
23.11.2024 4 z 5

Podľa názvu som od knihy najprv čakala niečo iné. Príbeh bol nakoniec úplne odlišný, než som čakala, ale aj tak knihu považujem za príjemnú oddychovú jednohubku.

Ivanule
16.09.2024 3 z 5

Příběh by byl možná trošku zajímavější,ale co mi na něm celkem dost vadilo, že tam neustále hrdinové kouří, dále mě celkem dost štval Edward se svých chováním a potém mě docela dost překvapilo,kde najednou Diane otočila a najednou v něm viděla nevím co...Jsem zvědavá na další díl,ale tento mě celkem zklamal

Kniha Šťastní lidé čtou a pijou kávu v seznamech

v Přečtených1 613x