Šťastní ľudia čítajú a pijú kávu přehled

Šťastní ľudia čítajú a pijú kávu
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/425731/bmid_stastni-ludia-citaju-a-piju-kavu-E6u-425731.png 3 1094 1094

Dá sa zlomené srdce vyliečiť? Autorka tohto bestsellera Agnes Martin-Lugand vás zavedie do drsného, no čarokrásneho Írska, kde sa odohráva príbeh prirovnávaný k obľúbenému filmu Pod toskánskym slnkom. Dá sa zlomené srdce vyliečiť? Autorka tohto bestsellera Agnes Martin-Lugand vás zavedie do drsného, no čarokrásneho Írska, kde sa odohráva príbeh prirovnávaný k obľúbenému filmu Pod toskánskym slnkom. ŠŤASTNÍ ĽUDIA ČÍTAJÚ A PIJÚ KÁVU. Tak sa volala útulná literárna kaviarnička, ktorú vlastnila mladá Parížanka Diane. Žila si svoj šťastný život s malou dcérkou a milujúcim manželom, až kým jedného dňa tragédia nezlomila jej srdce. Vzala jej nielen tých najbližších, ale aj zmysel života. Zúfalá mladá žena sa na celé mesiace uzavrela pred svetom a márne hľadala nový zmysel života. Napokon sa rozhodla splniť sen svojho muža a odísť do Írska. Tam, na búrlivom a drsnom západnom pobreží, sa začína veľké dobrodružstvo. Do jej pochmúrneho života vstúpi záhadný fotograf Edward, a čudné veci, čo sa okolo neho dejú, konečne donútia Diane konať... Filmové práva na knihu získala spoločnosť TWC a chystá sa filmová verzia tohto bestsellera.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Lindeni

Les gens heureux lisent et boivent du café, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šťastní ľudia čítajú a pijú kávu. Přihlašte se a napište ho.

Kopretina
25.12.2024 1 z 5

Obálka nádherná, název slibný, těšila jsem se na příběh a ani mi nevadilo, že začíná tragicky. Co mně vadilo, byla stylizace jednoduchých vět, jakoby to psal žák 8. třídy, děj spíš nic než moc, a ty cigarety - nějak mi přijde, že když nekouřím, přišla jsem o to nejlepší.

Veve11111
23.11.2024 4 z 5

Podľa názvu som od knihy najprv čakala niečo iné. Príbeh bol nakoniec úplne odlišný, než som čakala, ale aj tak knihu považujem za príjemnú oddychovú jednohubku.

Ivanule
16.09.2024 3 z 5

Příběh by byl možná trošku zajímavější,ale co mi na něm celkem dost vadilo, že tam neustále hrdinové kouří, dále mě celkem dost štval Edward se svých chováním a potém mě docela dost překvapilo,kde najednou Diane otočila a najednou v něm viděla nevím co...Jsem zvědavá na další díl,ale tento mě celkem zklamal

Kniha Šťastní ľudia čítajú a pijú kávu v seznamech

v Přečtených1 614x